• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A.K.

15.09.2024

13:57

Haos u "Pioniru"! Grk napucao Đokovića lopticom i razbesneo navijače (VIDEO)

profimedia

Tenis

Haos u "Pioniru"! Grk napucao Đokovića lopticom i razbesneo navijače (VIDEO)

Podeli vest

Dejvis kup selekcija Srbije je na korak od opstanka u Svetskoj grupi nakon što je povela protiv Grčke u Beogradu sa 2:0 posle prvog dana takmičenja.

Drugog dana takmičenja na programu je prvo bio dubl. Novak Đoković i Hamad Međedović su odmerili snage sa Petrosom Cicipasom i Aristotelisom Tanosom.

Počelo je loše po naš tim. Grci su napravili brejk a viđena je i jedna neprijatna scena na startu meča. Aristotelis Tanos je u jednom poenu želeo da smečom dođe do poena, ali je napucao Novaka Đokovića u nogu. Srećom, nije bilo posledica!

Ali, usledili su zvižduci navijača, potez Grka ih je razbesneo. Onda je Nole održao lekciju svima, pokazao je navijačima da je sve u redu i da ne bi trebalo da zvižde Grku.

Kapa dole! Legenda.

 

 

 

Miomir Kecmanović je u prvom meču  savladao Aristotelisa Tanosa (6:3, 6:3), dok je Novak Đoković bio još ubedljiviji protiv Joanisa Ksilasa (6:0, 6:1) kojeg je savladao za oko 40 minuta. 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Žene treba poštovati, puno raditi, a u jelu i piću biti umeren! Deda Radiša napunio 100 godina, a ovo su njegovi saveti za dug život (FOTO)
Društvo

Žene treba poštovati, puno raditi, a u jelu i piću biti umeren! Deda Radiša napunio 100 godina, a ovo su njegovi saveti za dug život (FOTO)

Okružen rodbinom, familijom i prijateljima, Radiša Babić iz Čačka oduvao je ovog septembra svećice sa neverovatnim okruglim brojem 100. Bistrog uma i zdravog duha mu ne nedostaje, tako da ovaj starina na najbolji način pokazuje da su godine samo broj. Na oduševljenje svih održao je na ovaj poseban dan i slavljenički govor.

15.09.2024

15:45

TV

Putin pravi lek za besmrtnost? Isplivala strogo čuvana tajna! (VIDEO)
Live TV

Putin pravi lek za besmrtnost? Isplivala strogo čuvana tajna! (VIDEO)

Kremlj je čitavoj vojsci lekara i naučnika naredio da podnesu izveštaje o napretku u borbi protiv starenja ćelija, što bi produžilo životni vek do neslućenih granica. O tome su u Vikend Info jutru govorili Drina Pešić, balerina i Miodrag Đokić, doktor stomatologije i antiejdžing medicine.

15.09.2024

15:00

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija