• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. Z.

07.10.2024

19:56

Stižu teniseri iz vrha ATP liste! Ozbiljna ekipa na turniru u Beogradu!

USA Today

Tenis

Stižu teniseri iz vrha ATP liste! Ozbiljna ekipa na turniru u Beogradu!

Podeli vest

Ljubitelji belog sporta u srpskoj prestonici imaće uskoro priliku da uživaju u partijama nekih od najboljih svetskih igrača.

Čekao je Beograd dve godine na organizaciju ATP turnira iz serije 250, poslednji je bio "Serbia open" na Dorćolu, a sada nas od 2. do 9. novembra u Areni očekuje novi spektakl. A, s obzirom na asove koji su potvrdili dolazak, nema sumnje da će takmičenje biti i više nego zanimljivo.

Od ranije je poznato da će učestvovati čuveni Sten Vavrinka (39), koji je u karijeri osvajao titule na Australijan openu, Rolan Garosu i Ju-Es openu. Iskusni Švajcarac je daleko od one prepoznatljive forme, sada je 236. na svetu, ali svakako je veliko ime.

U naš glavni grad stižu i Amerikanac Frensis Tijafo (26), trenutno 17. na ATP listi, kao i Lorenco Muzeti (22), koji je odmah ispod njega plasiran. Mladi Italijan je, podsetimo, osvojio ovog leta bronzanu medalju na Olimpijskim igrama u Parizu.

Tu nije kraj, pošto će srpska publika moći da vidi i 11. igrača na planeti Aleksa de Minora (25). Australijanac bi čak mogao da bude i prvi nosilac, a juriće treću titulu ove sezone, posle osvajanja turnira u Hertongenbošu i Akapulku.

Foto: USA Today

I Amerikanac Tomi Pol odlučio da nastupa u srpskoj prestonici

Na kraju, tu je i 13. na planeti, Tomi Pol (27). Amerikanac je u karijeri osvojio tri trofeja, a samo ove godine uspeo je da slavi u Dalasu i Kvinsu.

Sudeći po najavama organizatora, ovde neće biti kraj. Očekuje se još neko zvučno ime iz top 10, a spekuliše se da će to biti Rus Andrej Rubljov ili Bugarin Grigor Dimitrov.

Podsetimo, Novak Đoković je još ranije poručio da ovog puta neće igrati u rodnom gradu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Iran neosvojiv, Rusija nepobediva! Ko je izazvao rat i kome on odgovara? (VIDEO)
Live TV

Iran neosvojiv, Rusija nepobediva! Ko je izazvao rat i kome on odgovara? (VIDEO)

Danas je 7. oktobar 2024. a samo pre godinu dana počeo je početak kraja sveta. U tom trenutku desio se napad Hamasa na Izrael. Da li je centrala slučajno pogrešila? Da li tu ima i izraelske ruke ili je sve to samo teorija zavere? Danas je u Srbiji vođena izuzetno važna sednica o litijumu koji bi mogao da odluči budućnost na še države. Sa druge strane, upravo danas predsednik Rusije Vladimir Putin slavi 72. rođendan. Na ovu temu u "Otvorenom studiju" govorili su advokat Nebojša V. Perović i prof. dr Dragan Petrović ispred Instituta za međunarodnu politiku i privredu.

07.10.2024

20:04

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Beogradska filharmonija modnim defileom predstavila novu koncertnu garderobu: Filharmoničari priredili modnu reviju za svoju publiku (FOTO)
Kultura

Beogradska filharmonija modnim defileom predstavila novu koncertnu garderobu: Filharmoničari priredili modnu reviju za svoju publiku (FOTO)

Posebnim modnim defileom Beogradska filharmonija je predstavila novu koncertnu garderobu koju je kreirao Modni studio Zabunović, a izradila fabrika Luss tekstil. Uoči filharmonijskog koncerta u petak 4. oktobra, filharmoničari su priredili modnu reviju za svoju publiku koja je ogromnim aplauzom pozdravila novo izdanje muzičara.

07.10.2024

19:48

Magazin

Poznati koji su odrasli u siromaštvu - sada se kupaju u luksuzu! Njihov put je od pakla do zvezda
Lajfstajl

Poznati koji su odrasli u siromaštvu - sada se kupaju u luksuzu! Njihov put je od pakla do zvezda

U svetu glamura i bogatstva, često zaboravljamo da su iza mnogih uspešnih ličnosti priče o teškim počecima i borbi protiv siromaštva. Ove priče inspirišu, podsećajući nas da su mnogi od današnjih ikona, koje uživaju u luksuzu, nekada živeli u skromnim uslovima. U nastavku predstavljamo samo neke od poznatih koji su uspeli da prevaziđu teške okolnosti i ostvare svoje snove.

07.10.2024

21:00

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija