• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A.K.

08.10.2024

13:42

Đoković razmontirao Italijana za samo 64 minuta (FOTO)

reuters

Tenis

Đoković razmontirao Italijana za samo 64 minuta (FOTO)

Podeli vest

Najbolji srpski teniser Novak Đoković (37) je u osmini finala mastersa u Šangaju pošto je deklasirao mladog Italijana Flavija Kobolija (22) sa 6:1, 6:2 posle samo 64 minuta igre.

Srpski teniser će u osmini finala igrati protiv Romana Safijulina, koji je pobedio Frensisa Tijafoa 5:7, 7:5, 7:6. Na teren će izaći u sredu u 12.30.
 

ĐOKOVIĆ - KOBOLI 6:1, 6:2

 

Foto: reuters

Noole kao brzi voz

 

TOK MEČA

Drugi set

6:2 - Kraj meča i rutinska pobeda Novaka Đokovića od 6:1, 6:2.

5:2 - Brejk Đokovića, koji će servirati za pobedu u plasman u osminu finala.  Borio se Koboli u ovom gemu znao je da ne sme da dopusti drugi brejk Novaku. Uspeo je da  spasi jednu brejk loptu, ali je na kraju ipak posustao i sad je nadomak poraza.

4:2 - Kao da Nole ima malih problema sa desnom rukom, ali ga to nije sprečilo da potvrdi brejk i vođstvo u drugom setu. 

3:2 - Breeeejk! Prokockao je prvu brejk šansu Đoković, ali narednu koristi i pravi brejk. Jasno je svima da će naš teniser brzo privesti meč kraju.

2:2 - Koboli prvi put od prvog gema prvog seta uspeva da osvoji poen na servis našeg asa, ali to je bilo sve što je uradio. Nole osvaja gem za  novo izjednačenje u setu.

1:2 - Novi gem za Kobolija, koji je opet uspeo da sačuva svoju servis ovog puta. Bio je opet na muka, ali je uspeo da pronađe rešenje i dođe do gema.

Foto: reuters

Flabio Koboli nemoćan protiv Novaka Đokovića

 

1:1 - Egal u drugom setu nakon što je čevrti teniser sveta opet svoj servis gem dobio bez izgubljenog poena.

0:1 - Osvaja Koboli prvi gem u drugom setu nakon što je ubedljivo izgubio prvi deo igre.

 

 

Prvi set

Samo tri gema na svoj servis je izgubio u prvom setu Novak Đoković!

6:1 - Posle samo 29 minuta igre Nole dobija prvi set.  Opet je uzeo gem bez izgubljenog poena, dve greške je napravio Koboli, dva puta pogodio  mrežu, pa je naš as ekspresno došao do prvog seta samo jednim izgubljenim gemom!

5:1 - Opet je Koboli bio na mukama na svom servisu, koji je na kraju izgubio. Morao je u dva navrata da spasava svoj servis, ali treću šansu je Đoković iskoristio i sad servira za prvi set. 

Foto: reuters

Novakovi navijači uživaju

 

4:1 - Nema Koboli šansu, oterao ga je Nole daleko iza linije. Snažna igra Srbina na početku meča i novi gem bez izgubljenog poena.

3:1 - Prvi gem za Kobolija. Pogodio je svih šest prvih servisa u ovog gemu i smanjio prednost našeg asa. 

3:0 - Posle samo deset minuta igre naš teniser ima veliku prednost. Samo tri gema je izgubio na svoj servis četvrti teniser sveta u tri odigrana gema. Sjajan start Srbina koji dominira na terenu, Koboli ne zna šta ga je snašlo, nije lako igrati protiv idola.

2:0 - Odmah brejk pravi naš teniser, samo je poen prepustio mladom rivalu.

1:0 - Bez problema četvrti teniser sveta dobija prvi gem.

 

 

Foto: EPA-EFE/ALEX PLAVEVSKI

Novak Đoković

 

Dečaku su ispunjeni snovi. Nole opet dočekan ovacijama navijača.

 

 

11.40 - Počeo je meč

11.45 - Srbin je idol italijanskom teniseru.

- Novak je moj idol. Kada sam počeo da se bavim tenisom, gledao sam njegove mečeve, sada i dalje idem na spavanje gledajući njegove udarce. Radujem se susretu sa njim, želim da uživam u svakom poenu - dodao je Koboli.

11.45 - Italijan je u drugom kolu posle preokreta eliminisao Švajcarca Stana Vavrinku, a taj duel je obeležila i skandalozna greška sudije.

Foto: reuters

 

 

11.45 - Flavio Koboli (22) je trenutno 30. igrač na ATP listi, što mu je i najbolji plasman u karijeri. Nikada nije igrao protiv 15 godina starijeg Đokovića, koji mu je idol. 

11.45 - Srpski teniser je u drugom kolu savladao Amerikanca Aleksa Mikelsena sa 7:6, 7:6. 

11.45 - Pratite uz Informer.rs tekstualni prenos meča između Novaka Đokovića i Flavija Kobolija u trećem kolu mastersa u šangaju.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

(VIDEO) Evo zašto arapski svet ne reaguje na strahote u Gazi! Velikom kuvaru rata ne odgovara da Iran podrži Palestince! Suština svega je novac!
Live TV

(VIDEO) Evo zašto arapski svet ne reaguje na strahote u Gazi! Velikom kuvaru rata ne odgovara da Iran podrži Palestince! Suština svega je novac!

Godinu dana rata u Pojasu Gaze, borbe ne staju ni dan! Izrael potvrđuje da je izveo ciljani napad na Bejrut. Ulične borbe u Torecku. Veliki sajber napad na ruske medije. Oslobođena Grodovka. Predsednik Putin proslavlja 72. rođendan! Iz Kremlja poručuju: Provešće ga radno! Na sve najvažnije svetske teme u emsiji "Rat uživo"govorili su Marko Lakić, urednik digitalnog izdanja lista "Politika" i Ibro Ibrahimović, član predstavništva SPS.

07.10.2024

21:49

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Na pomolu preokret?! Rešena velika misterija sa Bliskog istoka! Konačno poznato šta je Iran hteo  da postigne raketiranjem Izralea!
PAMETNOM JASNO

Na pomolu preokret?! Rešena velika misterija sa Bliskog istoka! Konačno poznato šta je Iran hteo da postigne raketiranjem Izralea!

Napad Irana na Izrael prvog oktobra je, prema mišljenju mnogih stručnjaka, prvenstveno bio odmazda za atentate na visoke funkcionere i lidere Hamasa i Hezbolaha, ali postoje i drugi bitni faktori koji su doveli do iranskog odgovora, smatra Aron Pilkington stručnjak Ratnog vazduhoplovstva SAD za pitanje Bliskog istoka i saradnik Centra za studije Bliskog istoka Univerziteta u Denveru.

08.10.2024

14:10

Zabava

Ponovo zajedno: Zubin Mehta i Beogradska filharmonija
Kultura

Ponovo zajedno: Zubin Mehta i Beogradska filharmonija

Čuveni maestro, jedan od najvećih dirigenata svih vremena, Zubin Mehta, stigao je u Beogradsku filharmoniju na prvu probu sa orkestrom povodom koncerata koji su zakazni za 11. i 12. oktobar u Velikoj Sali Kolarčeve zadužbine.

08.10.2024

14:17

Beogradska filharmonija modnim defileom predstavila novu koncertnu garderobu: Filharmoničari priredili modnu reviju za svoju publiku (FOTO)
Kultura

Beogradska filharmonija modnim defileom predstavila novu koncertnu garderobu: Filharmoničari priredili modnu reviju za svoju publiku (FOTO)

Posebnim modnim defileom Beogradska filharmonija je predstavila novu koncertnu garderobu koju je kreirao Modni studio Zabunović, a izradila fabrika Luss tekstil. Uoči filharmonijskog koncerta u petak 4. oktobra, filharmoničari su priredili modnu reviju za svoju publiku koja je ogromnim aplauzom pozdravila novo izdanje muzičara.

07.10.2024

19:48

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija