• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J. P.

12.10.2024

07:40

Karte za Rafin "poslednji ples" planule u sekundi! Cene se kreću i do 35.000 evra!

AP/Photo

Tenis

Karte za Rafin "poslednji ples" planule u sekundi! Cene se kreću i do 35.000 evra!

Podeli vest

Nakon što je proslavljeni teniser Rafael Nadal (38) najavio kraj svoje profesionalne karijere, interesovanje za njegov poslednji meč eksplodiralo je gotovo odmah. Rafa će biti deo španske Dejvis Kup reprezentacije, sa kojom će se pojaviti na završnom turniru u Malagi (od 10. do 24. novembra), a to će ujedno biti i poslednja prilika za srećnike da uživo vide "kralja šljake" na delu.

Mesec dana pre početka turnira potražnja za ulaznicama za mečeve Španije drastično je skočila. Cene karata trenutno se kreću od 1.500 do neverovatnih 35.000 evra, a kako se meč bliži, očekuje se da će ta cifra još više porasti.

Interesantno je, da su ulaznice za završni turnir Dejvis Kupa bile rasprodate i pre nego što je Nadal objavio povlačenje. Međutim, ta vest je povećala njihovu vrednost, pa su sada karte postale pravo "suvo zlato" za one koji su uspeli da ih kupe regularnim putem. Očekuje se da će mnogi vlasnici pokušati da ih preprodaju po višestruko većim cenama, s obzirom na ogroman interes.

Foto: AP/Photo

Rafael Nadal

Trenutno je gotovo nemoguće nabaviti karte za četvrtfinalni duel Španije i Holandije, što bi, u slučaju poraza domaćina, mogao biti poslednji meč u Rafinoj karijeri. Ulaznice su dostupne samo na pojedinim specijalizovanim sajtovima, gde cena za predstojeći meč iznosi čak 34.500 evra.

Pre Nadalove objave na društvenoj mreži "Instagram", regularne cene karata kretale su se od 40 do 525 evra, koliko je koštala ulaznica za VIP sektor, dok su za polufinalne mečeve bile nešto skuplje.

Turnir će se održati u dvorani "Martin Karpena" u Malagi, koja inače ima kapacitet od 10.600 mesta za košarkaške utakmice, ali je taj broj smanjen zbog potrebe za teniskim terenom.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Đoković na Frica za finale u Šangaju! Da Nole i danas na kineskom proslavi pobedu!
Novak Đoković

Đoković na Frica za finale u Šangaju! Da Nole i danas na kineskom proslavi pobedu!

Srpski teniser Novak Đoković (37) spreman je za pohod na svoju petu titulu na mastersu u Šangaju! Naš najbolji teniser će danas ukrstiti rekete sa Amerikancem Tejlorom Fricom (26) u polufinalu (13.00, Sport klub 1), a pobednik ovog susreta obezbediće plasman u finale turnira, u kojem će se sastati sa boljim iz duela Janik Siner/Tomaš Mahač, koji je na programu od 10.30 časova.

12.10.2024

07:25

sledeća vest

Vesti

Dogovorena deklaracija četiri zemlje! Vesić: Srbija je zemlja kroz koju će prolaziti brze pruge od Evrope ka Aziji
Društvo

Dogovorena deklaracija četiri zemlje! Vesić: Srbija je zemlja kroz koju će prolaziti brze pruge od Evrope ka Aziji

Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić, koji je sa svojim turskim kolegom Abdulkadirom Uralogluom razgovarao o projektu brze pruge od Niša do Turske, preko Bugarske, ističe da je železnica zapravo – geopolitičko pitanje, a da se Srbija bori da bude centralna zemlja kroz koju će prolaziti brze pruge od Evrope ka Aziji.

12.10.2024

09:38

TV

Zoran Marijanović je nevin, u pitanju je organizovani zločin? Novi momenti oko ubistva pevačice isplivali na videlo! (VIDEO)
Live TV

Zoran Marijanović je nevin, u pitanju je organizovani zločin? Novi momenti oko ubistva pevačice isplivali na videlo! (VIDEO)

Zoranu Marijanoviću nastavljeno suđenje za ubistvo supruge Jelene Marijanović. Sudsko veće je pozvalo kao svedoka kumu, kao i Jeleninu tetku koja se nije pojavila u sudu. Kuma je svedočila da se sa Jelenom čula neposredno pre nego što je ubijena. Na ovu temu u "Info jutru" govorio je kriminolog Dobrivoje Radovanović. Uživo u program javili su se i Nenad Šipka iz Centra za forenzička istraživanja kao i advokat Nebojša Milosavljević.

11.10.2024

13:01

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

Imate ove simptome? Proverite da li vam fali vitamin C
Zdravlje

Imate ove simptome? Proverite da li vam fali vitamin C

Vitamin C jedan je od važnijih nutrijenata, koji u našem organizmu igra ključnu ulogu u održavanju dobrog zdravlja. Iako ga često preporučuju kada smo prehlađeni, on za naše telo predstavlja mnogo više od samog leka za prehladu.

12.10.2024

10:00

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija

Po ovome se prepoznaje Topola!
Srbija

Po ovome se prepoznaje Topola!

Po uzoru na ostala mesta u Srbiji, čije trgove krase ogromna trodimenzionalna slova kojima je ispisano ime grada, omiljene lokacije za selfije mladih i gostiju, i Topola je dobila takav simbol!

11.10.2024

15:16

Nauka