• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J. P.

13.10.2024

12:48

Đoković: Nedostajalo mi je ovo! Rodžer, nisam navikao da te vidim na tribinama..

reuters

Tenis

Đoković: Nedostajalo mi je ovo! Rodžer, nisam navikao da te vidim na tribinama..

Podeli vest

Srpski teniser Novak Đoković poražen je od Italijana Janika Sinera u dva seta rezultatom - 2:0 (7:6, 6:3) u finalu mastersa u u Šangaju. Po završetku meča naš velikan izneo je utiske i iskoristio priliku da se zahvali domaćoj publici, rivalu, ali i pozdravi legendarnog Švajcarca Rodžera Federera koji je iz lože posmatrao današnje finale.

Mnogi su se nadali, ali naš as nije uspeo da podigne 100. pehar u karijeri i tako stane uz rame Federeru (103) i Džimiju Konorsu (109), jedinim igračima u istoriji "belog" sporta koji imaju trocifren broj trofeja. 

Iako je apsolutni rekorder na mastersu u Šangaju, Novak protiv trenutno najboljeg tenisera na svetu nije imao mnogo šanse.

- Pre svega moram da izrazim zahvalnost podrške kineskim navijačima. Neverovatni su, daju nam veliku podršku i zadovoljstvo što igramo ovde. Zadovoljstvo je biti ovde, u Šangaju ponovo, imao sam mnogo uspeha na ovom takmičenju, osvojio četiri titule. Nisam igrao ovde pet godina, to mi je jako nedostajalo tako da sam veoma srećan što sam ponovo ovde - započeo je Novak.

Foto: EPA

Detalj meča Đoković - Siner

Potom se najbolji srpski teniser obratio svom rivalu i njegovom timu, kao i legendarnom Švajcarcu Rodžeru Federeru, koji je zajedno sa španskim teniserom Karlosom Alkarazom pratio današnje finale.

- Čestitam Janikovom timu, svaka čast svima. Svaka čast momci, znam ih neke tamo. Sjajan tim i drago mi je što radite dobro, zaslužili ste ovo. Takođe, lepo je videti Rodžera. Nisam navikao da vidim tebe na tribinama, bogami da si ovde na terenu da igramo.. Hvala svim što ste došli u ovolkom broju i što nas činite da se osećamo posebnim - podvukao je Novak.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Kraj! Zoran Cvijanović odlazi u penziju
Kultura

Kraj! Zoran Cvijanović odlazi u penziju

Pozorište “Boško Buha” obeležiće sutra 74 godine od svog osnivanja. Tim povodom u nedelju, 13. oktobra u 20.00 časova u Teatru Vuk, biće održana predstava “Tvoje i moje”, autorski projekat Borisa Liješevića.

12.10.2024

13:46

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija

Nauka