• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

07.12.2021

08:33

SRBIJA SE "PROBUDILA" POD SNEGOM! Objavljena detaljna prognoza! Česte promene su moguće, ali nam brzo stiže JAČE ZAHLAĐENJE!

Privatna arhiva

Vesti

SRBIJA SE "PROBUDILA" POD SNEGOM! Objavljena detaljna prognoza! Česte promene su moguće, ali nam brzo stiže JAČE ZAHLAĐENJE!

Podeli vest

Za vikend moguće jače pogoršanje i zahlađenje uz sneg nad većim delom nizijskih oblasti regiona

Danas je mnoge Beograđane iznenadio sneg, ali i veoma niske temperature. Međutim, u narednih nekoliko dana očekuju nas česte promene vremena.

Foto: Printscreen RHMZ

U sredu i četvrtak na jugu i zapadu regiona pada će kiša i doći će do pogoršanja vremena. Padavine će se u toku četvrtka proširiti na celu zemlju.

Oblačno i hladnije vreme, ali bez padavina očekuje se u petak.

Vikend i sledeća sedmica

Vikend i početak nedelje donose pogoršanje vremena, a očekuje se smena kiše i snega.

Večernji ECMW delovima istočne Hrvatske, središnje i istočne BiH, zapadne Srbije i severu Crne Gore donosu veoma obilne snežne padavine, često i preko 15cm ali prosek svih 50 članova niza ja znatno umereniji.

Posle ovog pogoršanja oko 15. decembra se računa na stabilizaciju i manje otopljenje, dok bi posle 17. decembra moglo doći do postvaljanja anticiklona u prostoru između Skandinavije i zapadne Rusije, što bi ka nama moglo pokrenuti hladno strujanje sa istoka.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set