• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

18.05.2022

20:24

NOĆAS HLADNO, PA SLEDI OBRT! Meteorolog Čubrilo objavio najnoviju prognozu! Evo šta nas čeka DO KRAJA MESECA!

Vesti

NOĆAS HLADNO, PA SLEDI OBRT! Meteorolog Čubrilo objavio najnoviju prognozu! Evo šta nas čeka DO KRAJA MESECA!

Podeli vest

Noć sa srede na četvrtku biće vrlo sveža, a u petak nam stiže otopljenje sa temperaturom i preko 30 stepeni celzijusa, pokazuje najnovija vremenska prognoza profesora geografije Marka Čubrila

Posle jučerašnjih lokalnih nestabilnosti koje su ponegde donele velike količine kiše i na žalost pojavu grada, a ponegde takođe na žalost kiše praktično i nije bilo danas znatno stabilnije ali sveže i vetrovito.

Krajem dana vetar u slabljenju i noć ka četvrtku će biti vrlo sveža za ovo doba godine tako dau planinskom delu regiona, posebno u kotlinama preko 900 metara nadmorske visine može biti slabog, prizemnog mraza.

- U četvrtak tokom dana biće pretežno sunčano i umereno toplo, a u petak i subotu tokom većeg dela dana pretežno sunčano i vrlo toplo. U četvrtak maksimumi od +21 do +25, a u petak i subotu od +25 do +31 stepen Celzijusa ponegde. Vetar će biti slab, južnih smerova - navodi Čubrilo.

Vreme za vikend

U subotu posle podne i u noći ka nedelji se računa na premeštanje slabog, hladnog fronta koji će ponegde usloviti lokalne grmljavinske pljuskove, pre svega na zapadu, severu i ponedge nad središnjim predelima regiona. Nestabilnosti će ponovo biti lokalne i veliki deo regiona ih i neće imati.

Foto: Informer

Marko Čubrilo, meteorolog

U nedelju svežije i uglavnom suvo uz temperature od +17 do +23, lokalno i oko +25 stepeni Celzijusa, pokazuje vremenska prognoza.

Vremenska prognoza do kraja maja

Od nedelje ulazimo u period umereno toplog i promenljivog vremena uz smenu toplih i malo svežijih dana. Povremeno će biti uslova za grmljavinske pljuskove, pre svega u utorak uveče i oko 26.5.

Foto: Beta

Narednih dana sunčano i toplo

Za sada nema najava za neke konkrentije padavine koji bi ujednačenije zahvatile veći deo regiona u očekivane akuulacije u narednih deset dana uglavnom idu od 2mm do 10mm, a samo ponegde uz jači pljusak preko 15mm.

Bonus video:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Roleks mu poklonila mama, a ne Vračarci! Evo šta je Nikola Kačarević, suprug starlete Tamare Đurić ispričao o zaplenjenom novcu!
uštedeo ogromne pare

Roleks mu poklonila mama, a ne Vračarci! Evo šta je Nikola Kačarević, suprug starlete Tamare Đurić ispričao o zaplenjenom novcu!

Nikola Kačarević, suprug starlete Tamare Đurić koji je optužen da je bio pripadnik vračarskog klana koji su organizovali odbegli Nikola Vušović i Radoje Zvicer izjavio je danas pred Specijalnim sudom u Beogradu da je 35.000 evra, koliko je prilikom pretresa pronađeno u njegovom iznajmljenom stanu u kom je pre hapšenja živeo sa porodicom, njihova porodična ušteđevina.

16.04.2024

16:50

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set