• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Bujanovačke

22.06.2022

20:27

NEVREME SE SRUČILO NA BUJANOVAC! Padao grad veličine oraha, vetar čupao drveće, pojedini delovi BEZ STRUJE (VIDEO)

Tanjug/Jaroslav Pap

Vesti

NEVREME SE SRUČILO NA BUJANOVAC! Padao grad veličine oraha, vetar čupao drveće, pojedini delovi BEZ STRUJE (VIDEO)

Podeli vest

Snažno nevreme praćeno pljuskom i gradom veličine oraha pogodilo je danas Bujanovac i okolinu nešto posle 13 sati

U pojedinim delovima grada došlo je do prekida u snabdevanju strujom. Brojne ulice su bile pod vodom, a posebno je ugroženo Novo Naselje. Olujni vetar čupao je drveće, a za sada nema informacija da je neko povređen.

Nevreme je trajalo dvadesetak minuta.

 

 

Nevreme je moglo da prozrokuje i ljudske žrtve, ali je to pukom srećom izbegnuto. Olujni vetar je iz korena iščupao drvo u dvorištu kuće u glavnoj ulici koje je palo tik pored trafike u susednom dvorištu.

U tom trenutku u kiosku je prema nezvaničnim informacijama bilo nekoliko osoba dok je kuća prazna i izdaje se kao lokal.

Bujanovačke su ranije javile da je drvo koje se tokom današnjeg nevremena srušilo u Moravskoj ulici oborilo ogradni zid u blizini raskrsnice sa glavnom ulicom u Bujanovcu.

 

 

Drvo koje se srušilo tokom današnjeg nevremena u Bujanovcu blokiralo je Moravsku ulicu. Oborilo je ogradni zid u blizini raskrsnice sa glavnom ulicom u Bujanovcu. U dvorištu kuće u kojoj se nalazilo drvo ne živi niko.

Bonus video:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set