• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: R.B.

23.06.2022

14:19

SVEČANOST U KRUŠEVCU! Mališani zauzeli Mozaik salu Gradske uprave, RAZLOG JE VIŠE NEGO DOBAR!

R.B.

Vesti

SVEČANOST U KRUŠEVCU! Mališani zauzeli Mozaik salu Gradske uprave, RAZLOG JE VIŠE NEGO DOBAR!

Podeli vest

Vidovdanske poklon čestitke za treće, četvrto i peto dete roditeljima u iznosu od po 10.000 dinara uručili gradonačelnica Kruševca Jasmina Palurović i predsednik Komisije za populacionu politiku Grada Kruševca Ivan Mijailović

U jubilarnoj 70. akciji ,, Treće dete,,, koju Grad Kruševac tradicionalno organizuje dva puta godišnje, pred Novu godinu i uoči Vidovdana, danas su podeljene poklon ćestitlke od po 10.000 dinara roditeljima za treće, četvrto ili peto dete u porodici. Reč je o deci rodjenim izmedju dve akcije, odnosno od Nove godine do sada.

Foto: R.B.

 

Poklon čestitke uručili su gradonačelnica Kruševca Jasmina Palurović i predsednik komisije za populacionu politiku Gradaq Kruševca Ivan Mijailović.

Obraćajući se roditeljima mališana u svečanoj Mozaik Sali Gradske uprave , gradonačelnica Kruševca Jasmina Palurović je istakla da ,,vi danas u svojim rukama držite budućnost Kruševca I budućnost Srbije,,.

Foto: R.B.

 

Svečanost su igrom uz zvuke muzike Čajkovskog i crnačku muziku upotpunila deca Edukativne škole ,,Cvrle,, iz Kruševca. Organizatori su Odeljenje za društvene delatnosti Gradske uprave i Кomisija za sprovodjenje mera i aktivnosti populacione politike grada Кruševca. Generalni pokrovitelj i donator je Grad Кruševac.

U Mozaik sali gradske uprave sutra će biti upriličena i dodela Vidovdanskih nagrada i priznanja najuspešnijim kruševačkim osnovcima i srednjoškolcima.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Rusi u svemu superiorni u odnosu na Ukrajince! Za Ukrajinu stvari danas stoje loše, a sutra će biti još gore! (VIDEO)
Live TV

Rusi u svemu superiorni u odnosu na Ukrajince! Za Ukrajinu stvari danas stoje loše, a sutra će biti još gore! (VIDEO)

Bitka za Časov Jar se zaoštrava. Zelenski smenio načelnika odeljenja za sajber bezbednost. Zašto je poseta kineskog predsednika važna za celu Evropu. Kolumbija prekinula diplomatske odnose sa Izraelom. Gosti emisije "Rat uživo" bili su analitičar prof. dr Miloš Laban i sociolog prof. dr Ilija Kajtez. Uživo u program javio se i geopolitički analitičar Milutin Ilić.

02.05.2024

19:58

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set