• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

15.07.2022

07:47

RHMZ UPOZORIO NA VISOKE TEMPERATURE! Na snazi i meteo alarm, evo kad stiže osveženje

Informer

Vesti

RHMZ UPOZORIO NA VISOKE TEMPERATURE! Na snazi i meteo alarm, evo kad stiže osveženje

Podeli vest

Danas će u Srbiji biti sunčano i veoma toplo, uveče i tokom noći na severu naoblačenje sa kišom i lokalnim pljuskovima sa grmljavinom

Vetar slab do umeren uglavnom severni, na severu Srbije uveče i tokom noći u zoni padavina povremeno i jak.

Najniža temperatura od 12 stepeni na jugu do 21 stepen u centralnim i severnim predelima, a najviša dnevna temperatura od 33 stepena do 35 stepeni.

Foto: printskrin/hidmet.gov.rs

RHMZ najavio je visoke temperature koje se danas očekuju u Srbiji.

- Danas u svim krajevima Srbije, a u subotu još na jugu i istoku zemlјe veoma toplo sa najvišom dnevnom temperaturom od 32 do 35 °C. U nedelјu temperatura u padu - navodi se na sajtu RHMZ.

Foto: printskrin/hidmet.gov.rs

Zbog visokih temperatura i grmljavine na snazi je i žuti meteo alarm. To znači da vreme može biti potencijalno opasno.

- Vremenske pojave koje su prognozirane nisu neuobičajene, ali je potreban oprez ako planirate aktivnosti koje su izložene meteorološkom riziku. Treba nastaviti sa informisanjem o očekivanim meteorološkim uslovima. Ne preduzimajte nepotrebne rizike - piše na sajtu RHMZ.

Bonus video:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Gustnado je stigao u Srbiju! Traje kratko, ali za sobom ostavlja surovu pustoš!
Društvo

Gustnado je stigao u Srbiju! Traje kratko, ali za sobom ostavlja surovu pustoš!

U ataru između Crepaje i Padine u sredu popodne uočena je pojava za koju su mnogi pomislili da je tornado ili tromba, a u mnoštvu komentara povodom snimka objavljenog na društvenim mrežama, našle su se i pretpostavke da je Srbijom protutnjao “pustinjski đavo”, međutim, autorka snimka je navela da je u pitanju gustnado (gastnado).

18.04.2024

21:47 >> 21:50

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set