• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Z.I.

29.07.2022

12:33

HUMANITARNA TRKA NEMANJE SIRARA DUGA 230 KILOMETARA! Nosi ga srce i želja da pomogne malom Ogiju!

Privatna arhiva

Vesti

HUMANITARNA TRKA NEMANJE SIRARA DUGA 230 KILOMETARA! Nosi ga srce i želja da pomogne malom Ogiju!

Podeli vest

Sportista i maratonac Nemanja Sirar iz sela Česterg kod Zrenjanina, 2. avgusta započinje svoju humanu avanturu, ultra maraton koji će trčati za pomoć Zrenjanincu Ognjenu Žužiću

Nemanja svoju sportsku misiju započinje iz rodnog Česterega, a rutu od 230 kilometara, trčaće preko Borče, Pančeva, Požarevca, do Manastira Tumane.

Nemanja planira da ovu nesvakidašnju trku, istrči za tri dana i na taj način pomogne malom Ogiju, kojem su neophodna sredstva za nastavak lečenja.

Foto: Privatna arhiva

 

- Veliki izazov, ali nadam se da ću uspeti, nosi me srce i želja da pomognem - poručuje Nemanja, koji je nedavno, u sklopu priprema, istrčao Novosadski maraton od 42 kilometra.
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

NIKADA NEĆU ZABORAVITI STRAH U OČIMA DVOGODIŠNJEG SINA! Voda mu je bila do kolena... Bebu smo izvukli kroz prozor... SAVIĆIMA IZ ZEMUNA POPLAVA UNIŠTILA DOM!
Podkast

NIKADA NEĆU ZABORAVITI STRAH U OČIMA DVOGODIŠNJEG SINA! Voda mu je bila do kolena... Bebu smo izvukli kroz prozor... SAVIĆIMA IZ ZEMUNA POPLAVA UNIŠTILA DOM!

Jako nevreme koje je u utorak uveče pogodilo Beograd, petočlanu porodicu Savić iz Zemuna ostalavilo je bez krova nad glavom, sada su prinuđeni da sa troje mališana traže novi dom. Savići su živeli kao podstasnari u Banjičkoj ulici sedam godina, a jak pljusak i potop su sve što su imali i godinama stvarali odneli u roku od pet minuta

08.07.2022

18:36

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set