• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A.Grbović

10.12.2022

15:14

MILICA IZ GOJBULJE SA SINOM JE PRONAŠLA UTIČIŠTE U SEVERNOJ MITOVICI! Ovde je drugačije, opasnije je i mnogo se plašim (VIDEO)

A.G.

Vesti

MILICA IZ GOJBULJE SA SINOM JE PRONAŠLA UTIČIŠTE U SEVERNOJ MITOVICI! Ovde je drugačije, opasnije je i mnogo se plašim (VIDEO)

Podeli vest

Samohrana majka Milica Apostolović, o kojoj je Informer pisao pre nekoliko godina kada smo obilazili srpsko selo Gojbulja kod Vučitrna, već dve godine sa svojim osmogodišnjim sinom Jugoslavom živi u Severnoj Mitrovici

Stan joj plaća opština Vučitrn i da nije toga, ona ne zna kako bi preživela od socijale koju prima.

Foto: A.G.

 

Milica kaže da se plaši za svoju i bezbednost svog sina.

- Ovde je mnogo teže, ne znam od koga sve treba da se čuvam. U Gojbulji smo to znali, čuvali smo se od par osoba. Ovde je to drugačije, opasnije je mnogo i plašim se, govori Milica i dodaje da je već nekoliko puta u životu prolazila kroz krizne situacije.

- Mnogo toga sam doživela, kao što znate. Ova situacija je mnogo čudna, rekla je ona.

Foto: A.G.

 

U Severnoj Mitrovici nedavno su se oglasile sirene za opasnost, a njih je po prvi put z svom životu čuo osmogodišnji Jugoslav.

- Pre nekoliko dana kratko su zavijale, a u avgustu ili septembru, kad ono beše, slušali smo ih satima, kaže Milica.

Foto: A.G.

 

Ova žena do sada se u životu selila tri puta. Rođena je u Slatini, život je odatle odveo do Gojbulje, a onda, kada je tamo ostala bez krova nad glavom, obezbeđen joj je stan u Severnoj Mitrovici.

- Ovo dete moram da sačuvam, šta ću, ako budem morala onda ću i odavde otići. Moj Jugoslav je u Gojbulji prošao sve i svašta, kazala je Milica.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set