• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

11.02.2023

08:59

OVO DOMAĆINSTVO NIKOGA NE OSTAVLJA RAVNODUŠNIM! Predsednik Vučić objavio pobedničku fotografiju za ovu nedelju (FOTO)

printscreen instagram

Vesti

OVO DOMAĆINSTVO NIKOGA NE OSTAVLJA RAVNODUŠNIM! Predsednik Vučić objavio pobedničku fotografiju za ovu nedelju (FOTO)

Podeli vest

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić objavio je danas na Instagramu pobedničku fotografiju za ovu nedelju, u okviru konkursa "Najlepše domaćinstvo Srbije", a reč je o fotografiji iz Mionice, autorke Isidore Ćosić

Isidora Ćosić iz Mionice kaže da je njen otac Milivoje najbolji domaćin i da zaslužuje da svi to vide i čuju!

- Naše domaćinstvo čuva baka Vida, uz pomoć tate. Baka se brine o ogromnoj farmi, a tata ima podrum rakije stare čak 40 godina kao i sušaru za meso. Nedavno je podigao i ogromnu drvenu kuću, a tu je i košarkaški teren - napisala nam je Isidora uz ovu fotografiju.

 

 

Ona za domaćinstvo svoje porodice tvrdi da nikoga ne ostavlja ravnodušnim, a mi smo se saglasili.

A šta vi kažete, kakvo je vaše domaćinstvo?


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set