• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: R.B.

14.02.2023

15:23

NA MOSTU LJUBAVI, POLJUPCI KRATKOG DAHA! Najduže se ljubio par iz Leskovca, iako su najavljivali najstariji par OSTAO DALEKO ISPOD REKORDA

TO Vrnjačka Banja

Vesti

NA MOSTU LJUBAVI, POLJUPCI KRATKOG DAHA! Najduže se ljubio par iz Leskovca, iako su najavljivali najstariji par OSTAO DALEKO ISPOD REKORDA

Podeli vest

Današnji pobednici u najdužem poljupcu na Mostu ljubavi Milica Janić iz Blaca i Radislav Stanojević iz Leskovca ljubili se 35 minuta

Današnji pobednici u najdužem poljupcu naq Mostu ljubavi Milica Janić iz Blaca i Radislav Stanojević iz Leskovca ljubili se 35 minuta.

Najstariji bračni par iz Trstenika koji je obećavao obaranje rekorda, ljubio se samo 15
minuta, pa rekord od 12o minuta i dalje drže Kruševljani.

Činilo se da u Srbiji ne postoji simboličnije mesto za proslavljanje Dana zaljubljenih od Vrnjačke Banje. Ali danas, na petnaestoj manifestaciji,, Poljubi me,, na mestu koje su posetili neizbrojani parovi iz zemlje i sveta, uživajući u svojevrsnom šarmu Vrnjačke Banje, bilo je najmanje zaljubljenih parova.

Foto: TO Vrnjačka Banja

 

Učestvovala su samo četiri para, a titulu pobednika u najdužem poljupcu na Mostu ljubavi poneli su Milica Janić iz Blaca i Radislav Stanojević iz Leskovca , koji su se ljubili 35 minuta. Najstariji bračni par iz Trstenika, Nada Dunjić (90) i Dragoljub Mandžukić (93 )godine.

Koji su uoči takmičenja najavili obaranje rekorda , ljubili su se svega 15 minuta.

Bilo kako, dosta hladno vreme i pričično jak vetar učinili su da se na ovogodišnjoj manifestaciji prijavi mali broj učesnika, svega 4 para. Ali, svi učesnici dobili su vredne nagrade, dok je pobednički par osovjio vikend u vrnjačkoj Banji.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set