• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

26.03.2023

19:42

BRAVO OMLADINO! Grupa mladića pustila muziku u GSP-u i zapevala ovaj poznati hit, a svi se pitaju samo jedno: Pogledajte najpozitivniji snimak dana (VIDEO)

printscreen Twitter

Vesti

BRAVO OMLADINO! Grupa mladića pustila muziku u GSP-u i zapevala ovaj poznati hit, a svi se pitaju samo jedno: Pogledajte najpozitivniji snimak dana (VIDEO)

Podeli vest

Srbi su poznati po tome da vole dobru zabavu i da se ne libe da zapevaju. Nekima to može malo da zasmeta, kada za glasno pevanje nije vreme ni mesto, a drugi poručuju: "Iskreno, prelepo".

Jedna raspevana scena razveselila je putnike gradskog autobusa u Beogradu, kada je grupa mladića i devojaka pustila pesmu Biljane Jevtić "Plitak potok", a potom su zapavali i zaigrali. 

Putnici koji su se našli oko njih, pevali su svi zajedno, a iz priloženog videa vidi se da su svi bili jako veseli.

Autor snimka (a verovatno i svi ostali) se pita samo jedno: "Biljo, kako plitak potok, a voda duboka?". 

Ljudi su ispod ovog snimka ostavljali svoje komentare, a mišljenja su podeljena. Dok jedni misle da je to neprikladno ponašanje za gradski prevoz, drugi su pak oduševljeni. 

"Ko su momci , želim da se družimo? Samo nek je veselo, Bože, na kome svet ostaje, Bravo, omladino!", samo su neki od komentara. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set