• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer TV /S. R.

12.12.2023

08:01

Iznenađenje za skijaše na Kopaoniku! Pet staza pod snegom, a cene u kafićima...

Informer TV prntscreen

Vesti

Iznenađenje za skijaše na Kopaoniku! Pet staza pod snegom, a cene u kafićima...

Podeli vest

Ski centar Kopaonik već nekoliko dana otvoren je za ljubitelje planine i skijanja. Snega ima dovoljno, a više od 10.000 posetilaca uživa u čarima najpopularnije planine u Srbiji...

Posetioci iz svih krajeva Srbije već na zvaničnom početku sezone zadovoljni su vremenom i uslovima. Neki su očekivali više snega, a rukovodilac ski centra Darko Jovanović kaže za Informer TV da su staze spremne i da je Ski Opening ove godine odlično pripremljen.

Foto: Informer TV prntscreen

Na početku ski sezone na Kopaoniku više od 10.000 posetilaca

- Skijaši su došli već 2. decembra kada su se stekli uslovi, a ovog vikenda sezona je zvanično počela. Topovi za veštački sneg osnežili su pet staza i nadamo se dobrim vremenskim uslovima da skijaši budu zadovoljni - kaže Jovanović. 

Foto: Informer TV prntscreen

Darko Jovanović, rukovodilac Ski centra Kopaonik

Zadovoljni su i ugostitelji. Kada se staze zabele, posao im procveta i to ne kriju. 

- Ova sezona je počela bolje od prethodne. Lepo je vreme, imamo i snega, što nama odgovora. Cene nismo menjali. Sve je na prošlogodišnjem nivou - rekao je za Informer TV ugostitelj Dušan Aleksić.

Manifestacija Ski opening, podsetimo, prvi put je održana 2010. godine i postala je turistički brend koji svake godine privlači sve veći broj gostiju iz celog regiona.  


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Počinje skijanje na Kopu! Evo kada će biti besplatno
Društvo

Počinje skijanje na Kopu! Evo kada će biti besplatno

Skijaška sezona u Ski centru Kopaonik počeće ranije nego što je prvobitno planirano. Zahvaljujući povoljnim vremenskim uslovima, Skijališta Srbije su intenzivno radila na pripremi staza kako bi omogućili skijašima da uživaju u vrhunskom iskustvu od subote 2. decembra.

01.12.2023

08:30

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Evropsko prvenstvo u fudbalu nije sport, to su gladijatori! Ćutanje UEFA je bruka za ovu organizaciju! (VIDEO)
Live TV

Evropsko prvenstvo u fudbalu nije sport, to su gladijatori! Ćutanje UEFA je bruka za ovu organizaciju! (VIDEO)

Navikli smo na dvostruke aršine prema našoj zemlji. Hoće li uopšte doći do odgovora UEFA na vređanje Srba na stadionu utakmice između Hrvatske i Albanije. Na ovu temu, u emisiji "Info jutro" govorili su prof. dr Boris Bratina, sa Univerziteta u Kosovskoj Mitrovici i Ana Đorđević, borac za prava Srba na KiM. Naknadno je u emisiju došao i Aleksandar Kovačević, ekspert za energetiku koji je komentarisao nestanak struje u regionu.

22.06.2024

09:32

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Verujete li Piksiju? Hajde, barem još ovaj put!
EURO 2024

Verujete li Piksiju? Hajde, barem još ovaj put!

Ispružio je kažiprst pravo, ka objektivima fotoaparata i kamera, kao da želi da se na taj način direktno obrati svakom navijaču, svakom Srbinu ponaosob! I poručio je:“Verujte u nas, jer mi verujemo u sebe. Pobedićemo Dance“. Nešto poput čuvenog plakata Ujka Sema kojim su Amerikance pozivali da se dobrovoljno prijave za odlazak u Prvi svetski rat.

22.06.2024

10:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set