• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

31.12.2023

08:40

Oni prvi dočekuju Novu godinu u Srbiji! Tačno u podne u Dunavskom parku počinje odbrojavanje

ledenasuma.rs

Vesti

Oni prvi dočekuju Novu godinu u Srbiji! Tačno u podne u Dunavskom parku počinje odbrojavanje

Podeli vest

Tradicionalni gradski doček Dečije Nove godine za najmlađe Novosađane i njihove porodice održaće se u Dunavskom parku od 11.30 sati.

Tačno u podne najmlađa publika će zajedno sa animatorima imati jedinstvenu priliku da prvi u Srbiji isprate staru godinu kada će uz odbrojavanje iz Dunavskog parka i "Ledene šume“ biti pušteno više od hiljadu balona najlepših dečijih želja za 2024. godinu! 

Program počinje u 11sati kod Zmaj Jovinog spomenika u Zmaj Jovinoj ulici, gde je predviđen skup dece i učesnika novogodišnjeg gradskog karnevala koje će dočekati Deda Mraz, štulari iz družine novosadskih "Haos animatora" kao i zvezde najboljih zabava iz animatorskog tima "Slavi sa Slavicom".

Foto: ledenasuma.rs

Baloni sa dečijim željama za 2024. godinu

 

Odatle će u 11.15 novogodišnja povorka predvođena animatorima krenuti Dunavskom ulicom ka
Dunavskom parku gde će početi novogodišnja žurka.

Foto: ledenasuma.rs

Žurka za najmlađe i njihove porodice

Organizatori predlažu da deca dođu maskirana ali i ako nisu u prilici da tog dana ponesu kostime, za njih su pripremljene novogodišnje kapice i ostali praznični rekviziti.
Za muzički deo programa zadužen je novosadski bend "Negde između"  i studio "Željko Veseljko" koji će zajedno sa decom uz igru i pesmu ispratiti staru godinu...

 

 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set