• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. L:

05.01.2024

12:05

Nečuveno! Nestalo prase! Spremao ga za Božić, sad ga traži preko oglasa!

Shutterstock/društvene mreže

Vesti

Nečuveno! Nestalo prase! Spremao ga za Božić, sad ga traži preko oglasa!

Podeli vest

Jedan oglas koji je objavljen na društvenoj mreži Fejsbuk nasmejao je sve a i motivisao da se uključe u potragu za jednim odbeglim prasetom! Oglas je postavio, meštanin sela Masloševo kod Stragara, na svom fejsbuk profilu i zamolio za pomoć jer mu je iz obora nestalo prase.

- Nestalo prase u Masloševu, zaseok Vlajnac, ako ima neko neku informaciju neka javi unapred hvala - napisao je S. A.
Oglas je objavljen i na Fejsbuk stranici Opština Stragari Srce Šumadije uz šaljivu poruku: "Poštenom nalazaču 300 grama od stomaka".

Pokušali smo da saznamo više od autora oglasa, ali nije želeo o tome zvanično da priča. Prase je, moguće, spremao za Božić, jer se u ovom kraju, praznik Hristovog rođenja ne može zamisliti bez "pečenice" ili "božićnjara" 
Njegove komšije kažu da je svašta moguće pa da je neko i ukrao prasence. 

- Cena prasića je nikad veća! Dostigla je 600 dinara po kilogramu to nije bilo otkako je prase zakovrčilo rep! Za jedan božićni ručak i prase od 20 kilograma treba 15.000 dinara pa što je mnogo - mnogo je. Možda je neko na ovaj način obezbedio sebi pečenicu a možda je i prase pobeglo da se spasi noža- nagađa jedan od meštana iz pomenutog sela.
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set