• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

13.01.2024

07:20

Na ovoj planini već 50.000 gostiju! Za vikend 30 odsto popusta na ski-karte!

printscreen RTS

Vesti

Na ovoj planini već 50.000 gostiju! Za vikend 30 odsto popusta na ski-karte!

Podeli vest

Prvog dana skijaške sezone na Torniku bilo je 2000 skijaša!

Sneg koji je pao na Zlatiboru dovoljan je zimsku atmosferu ali za skijanje sistem za veštački sneg radi punim kapacitetom. 

Sve je veštački sneg. Na stazi ima od 30 do 50 centimetara veštačkog snega i može da potraje do kraja sezone bez obzira kolike budu temperaturne oscilacije - rekao je Branko Blagojević iz Sportskog centra "Tornik".

Foto: printscreen RTS

Sistem za veštački sneg radi punom parom

 

Za sada je skijašima na raspolaganju samo jedna staza, a u narednih sedam dana trebalo bi da budu spremne još dve kako bi se smanjile gužve, jer na Zlatiboru boravi oko 50 hiljada ljudi!

Kako je najavljeno iz Skijališta Srbije tokom 13. i 14. januara, svi posetioci će imati priliku da iskoriste popust od 30 odsto na cene ski-karata.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Sramni udari kolega na Sašu Ilića! "Ko je on i šta je osvojio?"
Fudbal

Sramni udari kolega na Sašu Ilića! "Ko je on i šta je osvojio?"

Teške reči uputili su ruski treneri na račun legende srpskog fudbala Saše Ilića (46)! Tek što je preuzeo klupu ruskog kluba Nižnjeg Novgoroda, tamošnji treneri ostrvili su se na njega i poručili da on nema dovoljno jaku trenersku biografiju da bi postao strateg ove ekipe.

05.05.2024

12:56

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set