• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer TV / S. R.

18.01.2024

14:01

Šta kažete? Na ovoj planini osmislili i jelovnik za pse! U hotelu tri jela i desert! A cene ...

Informer TV/S. R.

Vesti

Šta kažete? Na ovoj planini osmislili i jelovnik za pse! U hotelu tri jela i desert! A cene ...

Podeli vest

Prodavnica i restorana koji dozvoljavaju da uđete sa kućnim ljubimcima, tzv. pet frendli u Srbiji je sve više, ali je prava retkost da u nekom ugostiteljskom objektu dobijete i meni za pse!

E, to od ove sezone ima na Kopaoniku!

U jednom od velikih hotelskih lanaca na ovoj planini svakodnevno se priprema i meni za kuce! U ponudi su tri jela i desert!

 - Prvo jelo je ono što mi zovemo "čiken suprim", to su komadići grilovanog pilećeg belog mesa. Naravno, bez začina. U ponudi je i obrok sa govedinom, piletina sa šargarepom, a i desert - kaže za Informer TV Goran Kavaja ugostitelj na Kopaoniku.

 

Foto: Informer TV/S. R.

Vigo može da bira

 

Svake godine na ovoj planini je mnogo gostiju koji sa sobom dovode i kućne ljubimce pa im se ideja i ponuda jelovnika za ljubimce veoma dopala, a i ne žale para da ugode i njima i sebi.

 

Foto: Informer TV/S. R.

Goran Kavaja iz jednog od hotela na Kopaoniku

 

Tako je vlasnica psa Viga do sada morala da nosi hranu za njega, pa joj je meni za kućne ljubimce ulepšao boravak na planini.

- Pošto smo tek uveli pet meni, videćemo kako se to bude pokazalo na kraju sezone. Ako to bude prihvaćeno, onda možemo malo da proširimo ponudu, da podelimo ideje sa kolegama iz drugih hotela, što bi bilo sasvim u redu - dodaje Kavaja.

Cena porcije čikin suprima je 800 dinara, govedine 1200, piletine sa šargarepom 950, a desert, smrznuta banana, oblikovana kao kost je 900! 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set