• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer /S. S.

29.01.2024

21:00

Kragujevčani u strahu! Neko im truje pse!

S.S.

Vesti

Kragujevčani u strahu! Neko im truje pse!

Podeli vest

Posle objave udruženja "Crvene šapice" da je u kragujevačkom naselju Bubanj u nedelju neko bacio otrov po parku te da je vlasnički pas rase mops uginuo pred očima vlasnice koja ga je šetala, slučaj je prijavljen policiji i podneta je krivična prijava protiv N. N. lica.

U kraju poznatom po velikom broju dece i ljubiteljima životinja, od jutros pustoš. Lokalne mace kojima su dobri ljudi pružili utočište i kakvu takvu sigurnost u ledenim zimskim danima, neuobičajeno su nepoverljive iako su navikle na ljude koji ih ovde hrane i pružaju nežnost.
- Ne mogu da verujem šta se dogodilo. U ovo vreme svi šetamo pse,  jutros nema nikoga. Komšinici je juče uginuo pas. Divan mops, miljenik komšiluka i dece. Neki monstrum je bacio otrov i…- priča za Informer Rade Mijailović, vlasnik desetogodišnjeg psa koji je navikao da se mazi sa ljudima i po naselju šeta slobodno. Ovoga puta čvrsto na povocu i sam zbunjen novim pravilima šetnje.

 

Foto: S. S.

Rade Mijailović u Ulici Crvenog krsta na Bubnju

Rade dodaje i da su se stanari zgrada koliko toliko organizovali i da su zalepili obaveštenja o otrovnoj supstanci bačenoj oko zgrade u ulici Crvenog krsta.
- Svi naši psi su izuzetno dobri i lepo vaspitani. Ovo nije veliki kraj, poznajemo se i mi, vlasnici i naši ljubimci. Nikada se nije dogodila ni jedna neprijatnost- nastavlja Rade i dodaje da na Bubnju čak i psi i mačke žive u harmoniji.

 

Podseća i da je u neposrednoj blizini, samo par koraka dalje i dečije igralište koje obično, po sunčanom danu kakav je danas, vrvi od dece.
- Danas je sablasno pusto. U ovo vreme bake i deke izvode unučiće. Igraju se sa psima i mačkama, sve kuva od života. Neko je to namerno prekinuo. Neko je hteo da nas zastraši i poremeti život lokalne zajednice. Naravno, doći će opet sve na svoje- siguran je naš sagovornik. 
Vremešna dama sa pekinezerom u naručju, nije želela da se predstavi.

- Ne dao mu Bog da ga ja uhvatim- kratko je prokomentarisala prijavu protiv N.N. lica koja je podneta nadležnim organima.
Kragujevčani iz ovog naselja, kako poručuju,  rešeni su da se, sami obračunaju sa trovačima ako u međuvremenu organi ne reaguju.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set