• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/V. N.

20.05.2024

15:07

Stari svat na svadbi delio lažne dukate! Šumadinac šokirao muzičare i goste

profimedia

Vesti

Stari svat na svadbi delio lažne dukate! Šumadinac šokirao muzičare i goste

Podeli vest

Šumadinci su poznati kao dobri domaćini i veseljaci, a kad se skupi rodbina i prijatelji lepim povodom kao što je venčanje, onda zabave tek ne manjka.

Ovog vikenda, kako prenosi naš izvor, stari svat poznat po duhovitosti, dobro se našalio s muzičarima, a nasmejao i svatove koji su scenu mogli da vide.

- Bila je lepa svadba, a starojko u elementu. To je, prema našim običajima, mladoženjin ujak. Danas mladi sve češće za svedoke na venčanju biraju drugare i drugarice, a ovo je bilo sve redno, za poštovanje, što se kaže - priča gost sa ove svadbe. 

Štimung je, dodaje, bio odličan i tokom ručka. Muzika svira, svi igraju, e onda je stari svat imao specijalnu molbu za muzičare. 

- Uzalud ga je starosvatica smirivala, ali on je tražio da pevači i pevačica dođu do njegovog stola, da sednu i da zajedno pevaju! Pravi šou je počeo kad je čovek izvadio kesicu od pliša i počeo da vadi dukate! Daje dukat pevačici, ona u čudu! Mladom pevaču, on gleda u ruku...svi se zgledaše, a onda su zajedno sa starim svatom počeli da se smeju - priča smejući se naš sagovornik i objašnjava da niti su to bili dukati, pa ni "lažnjaci", nego čokoladice koje u takvoj ambalaži na prvi pogled mogu da "prevare".

- Sve je prošlo lepo, a starog svata je, kad je krenuo kući, muzika ispratila do izlaza. Sigurno su dobili dobar bakšiš - dodaje naš sagovornik.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set