• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

24.07.2024

10:22

Svetlana je šetala kroz šumu i našla ga kraj staze! Mislila je da je jež! A onda...

printscreen RTS

Vesti

Svetlana je šetala kroz šumu i našla ga kraj staze! Mislila je da je jež! A onda...

Podeli vest

Svetlana Milenović iz Veljkovaca nedaleko od Crne Trave svog novog ljubimca pronašla je u šumi na obroncima Čemernika.

Svaki dan počinju jutarnjom šetnjom, a iako je malom Bakiju prirodno stanište baš šuma i tu negde mu je i majka, on se ne odvaja od Svetlane. 

Foto: printscreen RTS

Svetlana je lane pronašla u šumi pre dva meseca

 

Baki je lane, a već se naviklo na ljude, kravlje mleko, na kuću, dvorište i psa  Kikija, lovačkog psa koji mu je, izgleda, najbolji prijatelj.

- Našla sam ga pre dva meseca. Mislila sam da je ježić pa sam ga dodirnula štapom. Pomazila sam ga i vratila nazad. Sliku sam zatim poslala deci koja žive u Nišu, a oni su mi javili da, ako sam ga pomazila, majka onda neće da ga prihvati. Tada sam se vratila i donela ga kući - ispričala je Svetlana za Rts.

Foto: printscreen RTS

Lane Baki se brzo pripitomilo

 

Svetlana Bakija ponekad još hrani mlekom "na flašicu" a, kaže da voli da jede i paradajz i papriku. Počeo je sam da se snalazi i sa šumskim plodovima.

Foto: printscreen RTS

Voli ga i komšiluk

 

Na 1.200 metara nadmorske visine u ovom kraju okruženom šumom, i na plus 40 u gradu, ovde je, kažu, vrlo prijatno. Tako i Svetlani godi boravak ovde a posebno je srećna zbog novog ljubimca. 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Razumna odluka razočaranih vršačkih demokrata: Njih 50 prešlo u SNS, među njima i odbornik
Politika

Razumna odluka razočaranih vršačkih demokrata: Njih 50 prešlo u SNS, među njima i odbornik

Mesni odbor Demokratske stranke u Izbištu jedini je koji su potpredsednica DS Dragana Rakić i predsednica Gradskog odbora DS Vršac dr Tatjana Vešović osnovali u poslednjih 6 godina. Sada ni njega nema. Čak 29 članova DS iz Izbišta danas se kolektivno učlanilo u Srpsku naprednu stranku. I to nije sve, jer su SNS pristupili i sada već bivše, razočarane demokrate, iz drugih naseljenih mesta, ukupno njih 50!

24.07.2024

12:41

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set