• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

26.07.2024

06:26

Gužve na ovim deonicama sve su veće! Oglasio se AMSS

Goran Todorović

Vesti

Gužve na ovim deonicama sve su veće! Oglasio se AMSS

Podeli vest

Kako se približava poslednji vikend u julu, intezitet saobraćaja se osetno pojačava na putevima koji vode do krajnjeg jugoistoka Evrope, saopštio je danas Auto-moto savez Srbije (AMSS).

Prvi veći povratni talas u ovoj turističkoj sezoni usloviće jači intezitet saobraćaja od sada i u suprotnom smeru, pa će u pravcu ka zemljama zapadne Evrope na našim prelazima, ali i susednim kontrolnim terminalima sigurno biti dužih zadržavanja.

 

Prema informacijama Uprave granične policije Srbije dobijenim u 5:15 sati, putnička vozila se na Horgošu, na ulazu u zemlju, zadržavaju 60 minuta, a na Gradini na izlazu 50 minuta.

Putnička vozila se na graničnim prelazima Preševo i Šid, na izlazu iz zemlje, zadržavaju 30 minuta.

Teretna vozila se na Gradini, na izlazu iz zemlje zadržavaju 120 minuta, a na graničnom prelazu Sremska Rača 60 minuta.

Na naplatnim stanicama nema zadržavanja vozila.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Blokirane ulice Pariza! Policija, rotacije i barikade na sve strane: "Turisti, bolje ne dolazite"! (FOTO/VIDEO)
Olimpijske igre

Blokirane ulice Pariza! Policija, rotacije i barikade na sve strane: "Turisti, bolje ne dolazite"! (FOTO/VIDEO)

Olimpijske igre u Parizu zvanično počinju večeras, kada će na reci Seni biti upriličena spektakularna ceremonija otvaranja, a povodom toga blokiran je maltene čitav centar grada! Gotovo da nema ulice koja nije ograđena ili metalnim ili drvenim barikadama, a na svakom ćošku nalaze se pripadnici žandarmerije i vojska, što i ne čudi s obzirom na ogroman priliv ljudi u prestonicu Francuske.

26.07.2024

07:00

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set