• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/I. M.

03.08.2024

11:40

Kakve su cene u Guči ove godine? Samo jedno može da pokvari feštu!

I.M.

Vesti

Kakve su cene u Guči ove godine? Samo jedno može da pokvari feštu!

Podeli vest

Sabor trubača u Guči, tradicionalno, prati i dobra ponuda ugostitelja.

Praseće pečenje je 2.500 a jagnjetina 3.000 dinara po kilogramu. Od specijaliteta sa roštilja, pljeskavice su od 400, gurmanska 550 plus 150 dinara za lepinju! 

 

Palačinke su od 250 do 300 dinara. Pod šatrama se krigla piva naplaćuje 400 dinara, koliko su i sokovi ili čaša vina. 

Porcija kiselog kupusa je 750 dinara. 

I ove godine, su več prvog dana u centru varošice uočene ekipe tržišnih inspektora čiji je zadatak da kontrolišu izdavanje fiskalnih računa u ugostitetljskim objektima. 

 

Ta vest se brzinom svetlosti pronela među kafedžijama, ali niko od njih nije "zgrešio".

Ovu informaciju je jutros potvrdio i Milivoje Dolović, predsednik opštine Lučani.
- Prvog dana Sabora sve programske aktivnosti su se održale prema planu i programu. Rezime prvog dana Sabora je 50.000 posetilaca, nije bilo incidenata niti saobraćajnih udesa, a nijedan ugostiteljski objekat nije zatvoren - kazao je Milivoje Dolović.

Pod jednom šatrom u Guči, ugostitelj, kome je prošle godine zabranjen rad i zatvorena kafana, prepoznao je inspektore koji su prošle godine bili u kontroli.

- Ove godine, nema da bude greške. Disciplina na nivou! Za svako piće ili porciju hrane, obavezno ide i fiskalni - poručuje.
 

 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set