• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

11.09.2024

10:51

Pažnja! Konkurs za smeštaj brucoša u Studentski dom u Kragujevcu otvoren još pet dana!

studentskicentar-kg.rs

Vesti

Pažnja! Konkurs za smeštaj brucoša u Studentski dom u Kragujevcu otvoren još pet dana!

Podeli vest

Za studente koji studiraju na fakultetima Univerziteta u Kragujevcu a žele smeštaj u studentskom domu, u toku je konkurs Studentskog centra na koji mogu da se prijave.

Studentski centar Kragujevac ima 769 mesta za smeštaj i ishranu u dva studentska doma - "Vita Janić" i "Sloboda".

Pravo na smeštaj imaju kandidati koji su studenti osnovnih akademskih studija, strukovnih i specijalističkih strukovnih studija. Na konkurs mogu da se jave i studenti visokoškolskih ustanova drugog stepena studija, sa master akademskih studija, master strukovnih studija i specijalističkih akademskih studija kao i oni koji su na doktorskim akademskim studijama.

Cene smeštaja ove godine kreću se od 1.600 dinara za treću, odnosno 2.790 dinara za prvu kategoriju, na mesečnom nivou.

Konkurs za brucoše traje do 16. septembra, dok je za studente ostalih godina konkurs otvoren do 31.oktobra.

Studenti koji žive u studentskom domu u Kragujevcu imaju i dve studentske menze a za ishranu na mesečnom nivou plaćaju oko 8.000 dinara.

Najskuplji je ručak, koji u ovom restoranu košta oko 120 dinara, a najpovoljniji je doručak za koji treba izdvojiti 56 dinara.

Iz Studentskog centra napominju da se konkursna dokumentacija podnosi isključivo lično uz indeks i ličnu kartu.

- Posle isteka roka za prijavljivanje na konkurs, utvrdiće se rang lista kandidata za prijem na smeštaj, a useljenje će biti sprovedeno početkom oktobra. Radno vreme službe smeštaja je svakog radnog dana od 8 do 15.30 sati. Potrebna obaveštenja mogu se dobiti u službi smeštaja i na telefon: 034/336-065 - saopštili su iz SC Kragujevac.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set