• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Metro.co.uk

22.03.2020

23:25

UPOZNALA MUŠKARCA NA INTERNETU, a onda je saznala GORKU ISTINU! Osvetu koju mu je servirala NEĆE NIKADA ZABORAVITI

Estrada

UPOZNALA MUŠKARCA NA INTERNETU, a onda je saznala GORKU ISTINU! Osvetu koju mu je servirala NEĆE NIKADA ZABORAVITI

Podeli vest

Kiberli En započela je dopisivanje sa muškarcem preko sajta za upoznavanje, a kada je videla da se savršeno slažu, pristala je da se vide.

Oboje su govorili da traže nekog specijalnog za sebe, ali je onda je saznala gorku istinu - on je već pronašao nekog specijalnog za sebe. Verio se mesec dana ranije! 

Dopisivanje među njima je teklo glatko, i Kimberli je bila zadovoljna, a onda je videla istog muškarca na Fejsbuku u kategoriji "predloženi prijatelji". Bila je u potpunom šoku, jer je na njegovom profilu pisalo da je u vezi, a onda je videla i objavu njegove partnerke o veridbi. 

Iako je muškarac tvrdio da to nije on i da je pogrešno shvatila, odala ga je tetovaža na ruci. 

Kako bi se osvetila, stupila je u kontakt sa njegovom verenicom i rekla joj šta se desilo, izvinjavajući se. Njegova verenica je rekla da nije njena krivica i da nema potrebe da joj se izvinjava.

Obrisala je (bivšeg) verenika sa svih društvenih mreža, a Kimberli više ništa nije čula o njima. 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija