• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir.rs

12.03.2020

13:04

Mrzela sam kad me pitaju KAKO JE KAD TI JE TATA GLUMAC... Supruga i ćerka se oprostile od Desimira - Kad se zavesa spustila, APLAUZ JE DUGO TRAJAO

Estrada

Mrzela sam kad me pitaju KAKO JE KAD TI JE TATA GLUMAC... Supruga i ćerka se oprostile od Desimira - Kad se zavesa spustila, APLAUZ JE DUGO TRAJAO

Podeli vest

Narodno pozorište iz Niša objavilo je da će komemoracija biti održana u petak, 13. marta, u 12 sati, dok će u Beogradu biti upriličena u Pozorištu na Terazijama u ponedeljak u 11 časova. Kremacija je istog dana u 15 časova na Novom groblju u Beogradu.

Celu Srbiju potresla je vest da nas je u 70. godini napustio glumac Desimir Stanojević.

Uloga Vukašina Golubovića u seriji "Srećni ljudi" obeležila je njegovu karijeru, a više od pola veka van kamera pratila ga je supruga Nada, koja se oglasila preko društvenih mreža.

GLUMIO JE SINA JEDINCA ČUVENE RISKE! Desimira ćemo pamtiti po seriji "Srećni ljudi" - evo kako je BAŠ ON dobio tu ulogu, nasmejaće vas do SUZA

- Sredinom 2020. bi bilo 50 godina kako smo zajedno. Od dece, mojih 17, a tvojih 19 godina. Sve tvoje bitke su bile i moje, sve moje su bile i tvoje. Sad moram sama. Mogu ja to, pre neki dan si mi rekao, ti znaš sve, biće mi teško, ali moram, nikad te nisam izneverila pa neću ni nadalje. Hvala svima na podršci i rečima utehe, znanim i neznanim. Ipak, moj Desimir Stanojević je i vaš i, zamislite, ponosna sam na to - poručila je Nada.

Foto: Printscreen You Tube

Desimir je iza sebe ostavio dve ćerke, Ninu i Sonju. Nina je završila Muzičku akademiju u Novom Sadu i udata je za glumca Zorana Ćosića, dok se Sonja odlučila za veterinu. I Nina se potresnom porukom oprostila od oca.

- Kad sam bila mala, mrzela sam kada me deca pitaju kako je to kad ti je tata glumac. Otkud znam kako je, ne znam kako je to kada ti je tata, npr., poštar. Ne mogu da uporedim. Tata je tata. Suprotno od mame, koju voliš najviše na svetu, te zato njega obožavaš. Mama je simbol za sve toplo, suvo, meko, ukusno, nežno... a on, suprotan, taj je koji daje krila za sve što možeš da probaš.

GOSPODE BOŽE SPASI, NE MOGU! Glumica u suzama nakon vesti da je Desimir PREMINUO! Snežana Savić ne može da dođe sebi od ŠOKA

- Da skočiš u more na glavu, da prvi put provozaš crvenu poniku dok ti krv curka niz koleno, da staneš na skije iako ćeš da polomiš ključnu kost, da pevaš, da glumiš, da umesto flaute, koju bi volela da sviraš, ipak sviraš obou, mada ne znaš šta je to, da pričaš o umetnosti i muzici, da sediš u pozorišnom bifeu jer ste u međuvremenu postali kolege, da strepiš od prekora, a da uzletiš od pohvale, da svoju ljubav ravnopravno podeli obema ćerkama i da pritom svaka dobije tačno svoje parče...

Foto: youtube/kuklinski987

- Milioni srca zatreperili su na vest o odlasku. Velika rola za kraj. Možeš da budeš zadovoljan. Kad se zavesa spustila, aplauz je još dugo trajao - rekla je Nina Ćosić.

Komemoracije u Nišu i Beogradu

Desimir Stanojević proslavio je Niš kroz svoje uloge i rad. Narodno pozorište iz ovog grada je objavilo da će komemoracija biti održana u petak, 13. marta, u 12 sati, dok će u Beogradu biti upriličena u Pozorištu na Terazijama u ponedeljak u 11 časova. Kremacija je istog dana u 15 časova na Novom groblju u Beogradu.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?
Fudbal

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?

Selektor Srbije Dragan Stojković nije dugo mogao da uživa u lepim vestima, jer se Aleksandar Mitrović sjajno oporavlja od povrede butnog mišića. As Sevilje Nemanja Gudelj (32) će kako prenose španski mediji 99 odsto zbog povrede propustiti Evropsko prvenstvo (do 14. juna do 14. jula).

24.04.2024

06:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija