• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/metro

07.04.2020

07:07

5 GODINA NAKON SVADBE, NATALIJA JE POGLEDALA SLIKE SA VENČANJA i ostala zabezeknuta onim što je tamo videla

Estrada

5 GODINA NAKON SVADBE, NATALIJA JE POGLEDALA SLIKE SA VENČANJA i ostala zabezeknuta onim što je tamo videla

Podeli vest

Natalija Peri (37) udala se za konobara sa kojim je plesala na svom prvom venčanju.

Prvi put ga je srela kada se venčala sa tadašnjim mužem na grčkom ostrvu Krit. Na njenim slikama sa tog venčanja vidi se kako se drži za ruke sa njim i sa bivšim mužem dok plešu uz tracionalni grčki ples "zorba".


Pet godina kasnije, Natalija, koja je iz Engleske ponovo je posetila taj restoran i to nakon što se razvela od muža i odmah se povezala sa Fredom. Uplovili su u romansu i prošlog meseca su se venčali.

 


- Ne mogu da verujem da je moj sadašnji muž plesao sa mnom na oba moja venčanja. Neverovatno je kako stvari mogu da ispadnu u životu, nikad ne znaš šta može da se desi - rekla je ona.

 

Ona je ispričala da je u proteklih 25 godina odmore provodila na Kritu i da je zato odlučila da njeno prvo venčanje bude baš tamo. Fred je tada radio u obližnjem restoranu, u kojem su nakon ceremonije nastavili slavlje i gde se svi u jednom trenutku zaigrali čuveni grčki ples.


Godine su prošle, a kada je Natalija došla opet na Krit, Fred se setio ko je ona, pa su proveli nedelju dana zajedno, pre nego što se ona vratila u Britaniju, a onda su nastavili vezu na daljinu, sve dok se on nije preselio u UK. Uskoro su se venčali, a svoj medeni mesec planiraju da provedu ni manje ni više nego - na Kritu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Čiko

pre 3 godine

Samo neka mladoženja pazi s kime će se mlada ovaj put držati za ruku :)

Kqoja vest

pre 3 godine

I? Sta cemo sada? Sta cemo sa ovim? Sta ste hteli da kazete sa ovim tekstom? Poenta?

Izbori 2024

"Srbija protiv nasilja" zapravo je generator nasilja! Opoziciji se smeši još jedan poraz na izborima! (VIDEO)
Izbori 2024

"Srbija protiv nasilja" zapravo je generator nasilja! Opoziciji se smeši još jedan poraz na izborima! (VIDEO)

U toku je konstitutivna sednica Narodne Skupštine Srbje. Opozicija ponovo pokušala da ometa gospodina Rabrenovća. Na ovu temu u "Info jutru" govorio je Dejan Vukelić, urednik Srpskog portala, a u studiju mu se priključila i Ana Đorđević, borac za prava Srba na KiM, Đorđe Todorov iz Centra za društvenu stabilnost i Vanja Vukić, visoki funkcioner SPS-a. Putem vajber uključenja u program se javio i glavni urednik Informera Dragan J. Vučićević.

18.03.2024

13:09

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Sve gori i gori! Nemci opleli po Holandu!
Fudbal

Sve gori i gori! Nemci opleli po Holandu!

Već izvesno vreme se fudbaler Mančester sitija Erling Holand (23) kroz medije provlači u lošem kontekstu, a uzrok je najverovatnije očigledan pad forme norveškog napadača.

18.03.2024

22:31

Planeta

Vels preuzeo crnac Geting, na čelu Škotske je Pakistanac Hamza Jusaf, a Britanije Indijac Sunak! Šta je sledeće?!
Šta reći?!

Vels preuzeo crnac Geting, na čelu Škotske je Pakistanac Hamza Jusaf, a Britanije Indijac Sunak! Šta je sledeće?!

Posle izbor Voana Getinga za sledećeg lidera Velsa, po prvi put nijednu od četiri glavne vlade Velike Britanije ne vodi belac. Premijer Riši Sunak ima indijsko nasleđe i prvi je britanski hinduistički lider. Prvi ministar Škotske Humza Jusaf - koji, kao i Geting, vodi poluautonomnu vladu - potiče iz pakistanske muslimanske porodice. Regionalnu administraciju Severne Irske zajedno vode dve žene, Mišel O'Nil i Ema Litl Pengeli.

18.03.2024

22:24

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?
Svetski karneval u Srbiji

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?

Jedan narodni običaj postao je u Svilajncu atrakcija čak i deo turističke ponude. O tradicionalnom Pokladnom maskenbalu još se tamo priča, a oni koji su na društvenim mrežama videli defile stotine ljudi i dece u živopisnim kostimima, pitaju se da li su snimici zaista iz Srbije....

18.03.2024

16:59