• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/mirror

17.04.2020

06:58

KRENULA SAM OCU NA SAHRANU, I USPUT SAM SVRATILA DA PRENOĆIM U HOTELU Ujutru sam se probudila i shvatila da mi se dogodila JEZIVA STVAR

Estrada

KRENULA SAM OCU NA SAHRANU, I USPUT SAM SVRATILA DA PRENOĆIM U HOTELU Ujutru sam se probudila i shvatila da mi se dogodila JEZIVA STVAR

Podeli vest

Preživela pravi pakao!

Naomi Vudjat je 2019. godine krenula na očevu sahranu iz Irske u Kanadu. Odlučila je da prenoći u glavnom gradu Irske, kako bi rešila problem koji joj je iskrsao sa pasošem.


- U tom trenutku, osećala sam se kao da sam na najnižoj tački u životu. Bila sam tako tužna zbog svog oca, plakala sam tri dana od kako sam čula vest -  rekla je Naomi. Odlučila je da se te večeri spusti u bar u hotelu da popije čašu vina.


Dok je sedela i pila, došao je čovek i seo pored nje, rekao joj je da inženjer koji je na poslovnom putu.

Ponudio joj je da joj da kupi piće i Naomi se seća da mu je pružila čašu, a zatim ništa drugo dok se sledećeg jutra nije probudila u svojoj hotelskoj sobi, prenosi RSVP Live.

 

 

Ležala je na krevetu u sobi, a muškarac je sedeo na dvosedu i gledao je u nju. Ispostavilo se da ju je silovao je tokom noći - i silovao je ponovo tog jutra pre nego što se obukao i otišao.

- Bolelo me je telo, imala sam modrice po celim nogama. Kasnije sam otkrila da imam dve tragove opekotina. Izgledali su kao tragovi cigarete - rekla je Naomi, koja se u tom trenutku osećala izgubljeno i zbunjeno.

Primetila je da su njeni prstenovi, koji nisu bili skupi, ali su za nju imali ličnu vrednost, nestali.
Uprkos svemu, skupila je snage i otišla na očevu sahranu. Ubrzo nako što se vratila kući, počela je da ima noćne more.

Budila se noću plačući i vrišteći, i onda je odlučila da potraži pomoć. Prijavila je slučaj policiji, a ona veruje da je bila meta serijskog silovatelja.


- Taj momak nije ličio na silovatelja, nije izgledao kao da bih se ga trebalo plašiti. Samo želim da žene imaju glas i da ne ćute. I da razbijete stigmu - napad nema veze sa izgledom, starosti ili bilo čim drugim. Nisi ti kriva - poručila je ona.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?
Fudbal

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?

Selektor Srbije Dragan Stojković nije dugo mogao da uživa u lepim vestima, jer se Aleksandar Mitrović sjajno oporavlja od povrede butnog mišića. As Sevilje Nemanja Gudelj (32) će kako prenose španski mediji 99 odsto zbog povrede propustiti Evropsko prvenstvo (do 14. juna do 14. jula).

24.04.2024

06:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija