• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

07.06.2020

08:37

OD TUGE JE ZANEMELA! Naša pevačica PREŽIVELA SCENARIO kao iz serije - MUŽ JOJ BIO U LOGORU, A SIN (6) POGINUO na ulici!

Estrada

OD TUGE JE ZANEMELA! Naša pevačica PREŽIVELA SCENARIO kao iz serije - MUŽ JOJ BIO U LOGORU, A SIN (6) POGINUO na ulici!

Podeli vest

Voleo ju je ceo region.

Crnogorska pevačica sevdalinki Ksenija Cicvarić osim anđeoskog glasa imala je i život pun teških trenutaka. Imala je pet sinova i ćerku, ali sudbina je htela da doživi veliku tragediju. Posle rata, koji je veoma teško podnela, Ksenija se udala za pilota JAT-a Nikolu Novakovića iz Makedonije i sa njim dobila prvo dvoje dece.

PREMINUO JOJ JE MUŽ, a venčali su se posle TRI DANA VEZE! Naša glumica proživela je PAKAO, a svet joj se srušio kada je izgubila i ĆERKU

Foto: Printscreen You Tube

Ubrzo su počele njene nedaće. Muž joj je odveden u logor, a ona se sa decom vratila u Podgoricu gde je obavljala najteže poslove kako bi ih prehranila. Utehu je pronalazila u pesmi. Život joj se okrenuo za 180 stepeni kada se prijavila na audiciju Radio Titograda, kada je njena karijera zvanično počela. Usledili su festivali, nagrade i velika popularnost, međutim Ksenija je doživela najveću tragediju koja je mogla da je zadesi.

TRAGIČNA SMRT! Pevač popularnog benda UMRO OD KORONE sa samo 34 godine!

Foto: Printscreen You Tube

Kako godinama nije imala nikakvih vesto o svom mužu, Ksenija se preudala i započela život sa novim suprugom, kome je rodila još troje dece. Međutim, dva dana nakon što je rodila sina Žarka, u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila nedaleko od njihove kuće poginuo je njen šestogodišnji sin Vladimir. Ksenija je tada zanemela od bola, i nije mogla da gleda ulicu u kojoj joj je poginuo sin. Sa suprugom i decom preselila se u Beograd, a posle smrti drugog muža obolela je od astme. Ksenija je umrla u Beogradu, 11. februara 2007. godine, u 72. godini.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Samosvesna građanka

pre 3 godine

Divan glas, pristojno scensko ponašanje i pristojna scenska odeća, odlični prirodno dobri glasovni trileri (melinizmi) i specifična a istovremeno odlična intepretacija - to je umetnica Ksenija Cicvarić, koju rado slušam već pedeset godina.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija