• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Blic.rs/24sata.hr

04.08.2020

15:04

DANAS JE PREMINUO, a evo ko je zapravo bio RAJKO DUJMIĆ - TUKAO JE ŽENU, jednom je posedovao KOKAIN!

Estrada

DANAS JE PREMINUO, a evo ko je zapravo bio RAJKO DUJMIĆ - TUKAO JE ŽENU, jednom je posedovao KOKAIN!

Podeli vest

Umro posle teške saobraćajne nesreće!

Rajko Dujmić, nekadašnji pevač grupe "Novi fosili", od malih nogu je znao da je muzika njegov život. Vrlo rano je naučio da svira, savladao je tehnike kompanovanja, a sa velikom lakoćom je uspevao da pretvori slike u zvuk. Pevač je preminuo danas od posledica povreda koje je zadobio u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila prošle srede.

SVI SU VOLELI NJEGOV SMISAO ZA HUMOR! Dragan Nikolić je PREMINUO pre četiri godine, a ova anegdota se i dan-danas PREPRIČAVA!

Foto: Printscreen You Tube

- Od najranijih godina muzika je bila način na koji komuniciram sa ljudima. Sa godinu dana sam dobio na poklon usnu harmoniku i tada mi je mama rekla da sam dobio žulj na usnama od konstantnog sviranja. Kada su nam dolazili gosti, ja sam stajao za stolom i svirao, a svi oko mene su morali da plešu - izjavio je Rajko.

ONA IMA 75, ON 21, A VOLE SE KAO TINEJDŽERI! Da stvar bude ČUDNIJA, upoznali su se na SAHRANI NJENOG SINA, sada slave petu godišnjicu braka!

Njegov život je poslednjih godina ipak izgubio pozitivnu notu i Rajko se našao u centru mnogih skandala koji uključuju porodično nasilje, zatvorske kazne i suđenja sa bivšim članovima benda.

Dujmić je 2015. godine služio zatvorsku kaznu zbog nasilja u porodici, a početkom jula prošle godine ponovo je bio priveden i služio zatvorsku kaznu u trajanju od mesec dana zbog, kako kaže njegova advokatica za hrvatske medije, kaznenog dela koje je počinio svojoj supruzi, a nije nasilje.

Pored toga, Dujmić je u sudskom procesu sa starim članovima benda "Novi fosili" , a njegovo zdravstveno stanje se u 2019. godini navodno znatno pogoršalo. Navodno jako teško diše i jedva hoda.

Foto: Printscreen You Tube

Naime, kako navode izvori bliski pevaču za hrvatske medije, razlaz od benda s kojim je doslovno disao i živeo godinama, Dujmića je jako pogodio. Članovi benda svojevremeno su ispričali kako su Rajka 2014. izbacili iz "Novih fosila" jer nije bio u stanju da radi tri sata na sceni. Dujmić je potom tužio ostale članove benda zato što su kasnije hteli da nastupaju pod imenom "Novi fosili" što im je on zabranio.

"SMEJALI SMO SE, VOZIO JE BRZO", a onda je PREMINUO! Severina NE MOŽE DA PREŽALI NJEGOVU SMRT, obuzela je TUGA! (VIDEO)

Pre četiri godine na Županijskom sudu osuđen je na 30 dana istražnog zatvora. Baš kao i sada, i te 2015, zadržali su ga u pritvoru kako ne bi uticao na svedoke ili ponovio kazneno delo.

Policija ga je prethodno privela jer je suprugu Snežanu zgrabio za vrat i silom je pokušao da je izbaci iz stana dok je bio pijan. Komšije su tada pozvale policiju zbog buke.

- Bili smo zajedno u stanu. Ceo dan je pio i puštao svoje dve omiljene pesme dive Vitni Hjuston koju obožava. Skupile su mu se emocije, počeo je da plače i odjednom je bez razloga postao agresivan. Zgrabio me za vrat i pokušao silom izbaciti iz stana. Susedi su čuli buku, uplašili se i zvali policiju - izjavila je tada Snežana Dujmić.

Foto: Printscreen You Tube

Rajko je tada bio optužen za nanošenje teških telesnih povreda. Pretile su mu čak tri godine zatvora. Ipak, zbog tog slučaja Dujmiću je dobio i šest meseci uslovno, uz dve godine.

Bila je NAJSIROMAŠNIJA SRPSKA PEVAČICA, a izgledala je kao BOMBA! Posle je ZADESILO OVO - Njen sin je...

Boravak u zatvoru 2015. Rajku je teško pao. Navodno je neprestano bio pod lekovima, a radovao se samo posetama svoje supruge koja je dolazila svaki dan. Deset godina pre toga, 2005, policija je Dujmića uhapsila zbog posedovanja kokaina.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

"Srbija protiv nasilja" zapravo je generator nasilja! Opoziciji se smeši još jedan poraz na izborima! (VIDEO)
Izbori 2024

"Srbija protiv nasilja" zapravo je generator nasilja! Opoziciji se smeši još jedan poraz na izborima! (VIDEO)

U toku je konstitutivna sednica Narodne Skupštine Srbje. Opozicija ponovo pokušala da ometa gospodina Rabrenovća. Na ovu temu u "Info jutru" govorio je Dejan Vukelić, urednik Srpskog portala, a u studiju mu se priključila i Ana Đorđević, borac za prava Srba na KiM, Đorđe Todorov iz Centra za društvenu stabilnost i Vanja Vukić, visoki funkcioner SPS-a. Putem vajber uključenja u program se javio i glavni urednik Informera Dragan J. Vučićević.

18.03.2024

13:09

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Vels preuzeo crnac Geting, na čelu Škotske je Pakistanac Hamza Jusaf, a Britanije Indijac Sunak! Šta je sledeće?!
Šta reći?!

Vels preuzeo crnac Geting, na čelu Škotske je Pakistanac Hamza Jusaf, a Britanije Indijac Sunak! Šta je sledeće?!

Posle izbor Voana Getinga za sledećeg lidera Velsa, po prvi put nijednu od četiri glavne vlade Velike Britanije ne vodi belac. Premijer Riši Sunak ima indijsko nasleđe i prvi je britanski hinduistički lider. Prvi ministar Škotske Humza Jusaf - koji, kao i Geting, vodi poluautonomnu vladu - potiče iz pakistanske muslimanske porodice. Regionalnu administraciju Severne Irske zajedno vode dve žene, Mišel O'Nil i Ema Litl Pengeli.

18.03.2024

22:24

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?
Svetski karneval u Srbiji

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?

Jedan narodni običaj postao je u Svilajncu atrakcija čak i deo turističke ponude. O tradicionalnom Pokladnom maskenbalu još se tamo priča, a oni koji su na društvenim mrežama videli defile stotine ljudi i dece u živopisnim kostimima, pitaju se da li su snimici zaista iz Srbije....

18.03.2024

16:59