• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: b92.net/informer.rs

21.08.2020

22:18

MARINKO IMAO JEDNU ŽELJU PRED SMRT,  a evo šta se DOGODILO! Isplivalo 4 godine od tragedije, danas bi slavio 42. rođendan

Estrada

MARINKO IMAO JEDNU ŽELJU PRED SMRT, a evo šta se DOGODILO! Isplivalo 4 godine od tragedije, danas bi slavio 42. rođendan

Podeli vest

Tuga!

Samo dvadeset dana pred smrt glumac Marinko Madžgalj krstio se u manastiru Ostrog. Bio je veoma slab i svoje krštenje je teško izdržao. Želeo je da se upozna sa molitvama koje bi kod kuće mogao da čita.

ISPLIVAO SNIMAK BABA VANGE NA SAMRTI! Njena proročanstva su ODUŠEVILA javnost, a školovala se u ZEMUNU! (VIDEO)

Marinko Madžgalj je bio srpski glumac, pevač i televizijski voditelj crnogorskog porekla. Prerano nas je napustio sa 38 godina.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SERIJE.REGION | ?? (@serije.region) on Mar 26, 2020 at 6:34am PDT

 

Beskrajnu harizmu je pokazao kroz mnogobrojne likove poput Safeta iz Ranjenog orla, doktora Koste Božića u Grehu njene majke, Čede Velje iz Crnog Gruje... Odigrao je mnogo značajnih predstava kao što su: "Šine", "Hamlet", "Hasanaginica", "Kako vam drago", "Zajedno sami" i još mnoge druge. Zajedno sa Ognjenom Amidžićem bio je bio član muzičkog dvojca Flamingosi.

KRIJE BOLNU PRIČU! ''Moj dilbere'' je njen najveći HIT! Silvana Armenulić nije otkrila ŠTA JOJ OVA PESMA ZNAČI!

Za opaku bolest je prekasno saznao. Tog kobnog dana dobio je jake bolove i prevezen je hitno u KBC "Bežanijska kosa". Doktori su konstatovali da ima karcinom pankreasa. Tamo je i ostao na lečenju.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by srpski.glumci ? (@srpski.glumci) on Aug 21, 2020 at 1:25am PDT

 

Kada je izašao iz bolnice, pokušao je sve. Nastavio je da živi kao da mu doktori nisu rekli da ima još samo tri meseca života. Ostaće upamćen, prema rečima njegovih prijatelja, po neverovatnoj harizmi i radosti.

MALO SE ZNA O ŽIVOTU MIR - JAM! Napisala je Ranjenog orla, htela je da bude NOVINARKA, a kad je umrla NIKO NIJE PISAO o tome

Sa glumicom Dubravkom Mijatović ima ćerku koja je sa sedam godina izgubila oca. Devojka Lana Sekulić bila je uz njega do poslednjeg dana. Marinko Madžgalj je preminuo 26. marta 2016. godine.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija