• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Blic.rs

22.03.2021

20:05

BRANISLAV LEČIĆ IDE NA POLIGRAF?! Glumac je znao da će ga Danijela Štajnfeld optužiti za SILOVANJE - OVAKO će se braniti?!

Estrada

BRANISLAV LEČIĆ IDE NA POLIGRAF?! Glumac je znao da će ga Danijela Štajnfeld optužiti za SILOVANJE - OVAKO će se braniti?!

Podeli vest

Glumac Branislav Lečić (65) navodno je pre nekoliko nedelja saznao da će ga koleginica Danijela Štajnfeld (37) javno ili u Tužilaštvu optužiti za silovanje i o tome se navodno poverio najbližim saradnicima. Tom prilikom im je navodno rekao da će tražiti da bude ispitan na poligrafu, saznaje nezvanično "Blic".

Prema informacijama "Blica", već nekoliko nedelja pojedini ugledni mediji iz inostranstva rade na objavljivanju priče na osnovu podataka koje im je Štajnfeld dostavila. Jedan od tih medija je pozvao Lečića zbog komentara, pa je on navodno tako saznao da je pitanje dana kada će priča osvanuti u javnosti. Odlučio je da pozove najbliže saradnike i da im ispriča šta će se dogoditi.

- Okupio nas nekoiko i rekao da će ga jedna glumica optužiti za silovanje, ali da je to nameštaljka, da je po sredi njena ucena i da ona želi da joj on plati - otkriva jedan od sagovornika "Blica".

Foto: tanjug/printscreen You Tube

Na opasku svog saradnika da ako je navodne ucene bilo, onda to treba i da prijavi nadležnim organima, Lečić je pomenuo da postoji sporni snimak. Mediji su prethodno preneli da je Štajnfeld tajno snimila razgovor sa čovekom kojeg optužuje za silovanje i da bi to mogao da bude ključni dokaz ako bude bilo suđenja.

Naime, u trejleru filma "Zaceli me" na nekoliko sekundi se pojavljuje Danijela Štajnfeld dok se nekom poverava preko laptopa u video-pozivu. Ona pita nepoznatog muškarca da li se seća da je ona plakala i da nije želela da ostane nasamo s njim, da se oseća ugroženo, da je govorila "ne"...

Foto: youtube/Alevtina Rяbova

Nepoznati muškarac je odgovorio ovako:

- Mogu da razumem, ali to je velika greška! Moje iskazivanje nežnosti nije izraz nepoštovanja, to je tvoje dostignuće! To je za čast, a ne za osećaj ugroženosti. Iskreno ti govorim. Kao da bih stavio k***c u neku koju ne poštujem?! Da ponižavam, da potcenjujem?! Naprotiv, to radim sa osobom koja zaslužuje moju naklonost! Imaš li ti pojma ko sam ja?!

Prema informacijama "Blica", Lečić je za sporni snimak rekao da se radilo o "probi nekog komada" i da je on "samo glumio", a da je Danijela Štajnfeld navodno "iskoristila i zloupotrebila" taj deo.

- Tada je rekao da će, ukoliko priča i snimak budu obelodanjeni, tražiti da bude ispitan na poligrafu - otkriva sagovornik "Blica".


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
zora

pre 3 godine

Matoro G. ce pokusati da bude inteligentniji od poligrafa. Od prve izjave se ocigledno sprema.Mozda je bio u kontaktu sa nekim ko mu je pomogao da prevari pligraf. Ne prihvatiti ga vec ici na dokaze.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Menjaju se tržišne cene struje i gasa! Evo ko može da očekuje pojeftinjenje
Društvo

Menjaju se tržišne cene struje i gasa! Evo ko može da očekuje pojeftinjenje

Zbog energetske krize, Vlada je cene struje i gasa držala pod kontrolom. Od maja cena se formira na tržištu i stekli su se uslovi za pojeftinjenje za privredu - struje za više od 20 odsto, a gasa 15 procenata. Za domaćinstva cene ostaju iste, a u EPS-u i "Srbijagasu" kažu da do kraja godine neće biti ni poskupljenja, piše RTS.

19.04.2024

09:15

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija