• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: insajder.net/informer.rs

23.03.2021

08:38

ODVEO ME JE IZVAN BEOGRADA USRED NOĆI I TAMO SILOVAO... U jednom momentu nisam mogla da stojim na nogama, RIDALA SAM - NOVI DETALJI POTRESNE ISPOVESTI DANIJELE ŠTAJNFELD!

Estrada

ODVEO ME JE IZVAN BEOGRADA USRED NOĆI I TAMO SILOVAO... U jednom momentu nisam mogla da stojim na nogama, RIDALA SAM - NOVI DETALJI POTRESNE ISPOVESTI DANIJELE ŠTAJNFELD!

Podeli vest

Glumica Danijela Štajnfeld optužila je Branislava Lečića, glumca i opozicionog političara da ju je silovao, a slučaj se nalazi pred beogradskim Višim tužilaštvom.

Ova 37-godišnja glumica detaljno je ispričala kako je se*sualno uznemiravao glumac Branislav Lečić, što možete pročitati u nastavku.

"Mene je silovao moj kolega i dragi prijatelj Branislav Lečić, u maju 2012. godine. Posle četiri dana igrali smo predstavu. Bila sam u šoku. Htela sam odmah da zovem policiju, ali sam razmišljala šta će se desiti. Morate da razumete to stanje - rekla je, između ostalog, u svojoj ispovesti Danijela Štajnfeld.

To se desilo 7. maja 2012. godine, bili smo zajedno u predstavi Dnevna zapovest u Beogradskom dramskom, mi smo radili aktivno zajedno... Išli na gostovanja, družili se. I u jednom momentu on je predložio da se vidimo, htela sam da mi da neki potpis, to je bila jedna potpuna nebuloza, naravno, mi smo se viđali često, nije bilo prvi put da sednem sa njim u kola...

NEPRESTANO SAM GOVORILA NE, A ONDA... Jezivi detalji ispovesti Danijele Štajnfeld! POBEGLA U AMERIKU, a evo zašto je tek sada PROGOVORILA o svemu!

Foto: tanjug/printscreen You Tube

Tako da nije bilo ništa neuobičajeno, s tim da je on mene te noći, na moje moljenje i plakanje i na moje ne, on je mene odveo negde gde ja nisam znala gde sam, gde ja nisam mogla da izađem iz tog prostora, to je bilo van Beograda, negde na obroncima Beograda, ja ne znam gde je to bilo, usred noći... I tamo me je mučio, i tamo me je silovao. Ja sam govorila ne, neprestano, dok god sam mogla.

To je bilo jako veliko mučenje, psihološko, emotivno, fizičko i se*

sualno. U jednom momentu nisam mogla da govorim, nisam mogla da stojim, nisam mogla da podignem ruke. Ridala sam strašno... Onda me je vratio kući i posle četiri dana smo igrali predstavu."

BRANISLAV LEČIĆ UZNEMIRAVAO VODITELJKU - ISPLIVALE PREPISKE! Neprestano joj slao PORUKE nakon gostovanja u EMISIJI?! /FOTO/

Podsećamo, Danijela Štajnfeld je prvi put u svom filmu "Zaceli me" izjavila da je silovana.

"Posle silovanja poveravala sam se jedino svom laptopu. Snimala sam male video-zapise, koji su na kraju završili u dokumentarcu. Oni su danas jedan dragoceni testament, jer pokazuju kako se žrtva ponaša nakon zlostavljanja", rekla je Danijela tom prilikom.Danijela Štajnfeld je tada rekla i da veruje da će dokumentarcem poslati snažnu poruku i ohrabriti žene da prijave nasilje.

Danijela Štajnfeld najpoznatija je domaćoj javnosti po ulozi Mariole u filmu Ivkova slava Zdravka Šotre.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Tre da se stidis

pre 3 godine

samozvana glumice, iskoristila sve moguce situacije a sada si se setila posle deset godina da kukas, stidi se.

Zoki

pre 3 godine

Mene zanima da li je bilo seksa izmedju vas dvoje pre tog silovanja?

Branko

pre 3 godine

Mogla je lepo otići u hotelsku sobu sa njim po taj potpis i pečat. Uvek se setim one narodne: "Mala malo dala pa se pokajala".

nemanjicbgd

pre 3 godine

Toliko je potresno, evo umirem od smeha. Da li su ona, kao i ostale "siovane glumice" svesne koliko su jadne i providne???

ana

pre 3 godine

U zemlji u kojoj zivim sada skoro 30 godina ako sednes u auto muskarca koji ti nije otac, brat ili rodjak pa ti se nesto desi sama si kriva. Tebe bi proterali posle odlezane zatvorske kazne.Postovana gospodjice sta ste radili u automobilu ozenjenog coveka i to kasno uvece??? Bas ste naivni. U Beogradu nepostoje taksiji, gradski prevoz itd Sada je u modi pricati ove stvari. Strasno

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Menjaju se tržišne cene struje i gasa! Evo ko može da očekuje pojeftinjenje
Društvo

Menjaju se tržišne cene struje i gasa! Evo ko može da očekuje pojeftinjenje

Zbog energetske krize, Vlada je cene struje i gasa držala pod kontrolom. Od maja cena se formira na tržištu i stekli su se uslovi za pojeftinjenje za privredu - struje za više od 20 odsto, a gasa 15 procenata. Za domaćinstva cene ostaju iste, a u EPS-u i "Srbijagasu" kažu da do kraja godine neće biti ni poskupljenja, piše RTS.

19.04.2024

09:15

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija