• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Blic.rs

24.03.2021

20:33

VOJA BRAJOVIĆ U SUZAMA ZBOG VLASTINE SMRTI: Preživeo je RAT I LOGOR, a virus ga je ubio za nekoliko dana...

Estrada

VOJA BRAJOVIĆ U SUZAMA ZBOG VLASTINE SMRTI: Preživeo je RAT I LOGOR, a virus ga je ubio za nekoliko dana...

Podeli vest

Našeg proslavljenog glumca Voju Brajovića duboko je potresla vest o smrti Vlaste Velisavljevića.

- Ne znam da li sam očekivao da ću toliko da se isplačem... Strašno mi je, i neverovatno da ga je odneo kovid. Ubio ga virus za nekoliko dana. Kakve je sve strahote preživeo, rat, logor, robiju inforbiroa... A posle svih tih strahota sačuvao toplinu duše, dobrotu, susretljivost... I vitalnost, do samog kraja. Čovek koji je uvek, u svemu, želeo najbolje. Doprinosio tome - kaže Voja Brajović.

Foto: Printscreen You Tube

On i Vlasta su od 1969. godine igrali, kako kaže, ko će znati koliko puta zajedno.

- Poslednji put u seriji "Sinđelići", a, recimo, samo "Bubu u uhu" smo igrali preko hiljadu puta. Voleo je da se šali, ako se ne napravi neka zvrčka, ne samo na tuđ nego i na njegov račun, skoro pa da je bivao razočaran... Čovek neverovatnog duha i vedrine. Zvao sam ga Vlastušenko... Dugo godina unazad bio nam je u pozorištu kao amajlija. Divan, izuzetan i dragocen glumac - ističe Voja Brajović.

Foto: Printscreen You Tube/Blic

Proslavljeni glumac Vlasta Velisavljević umro je u 95. godini, od posledica koronavirusa.

Vlasta je bio doživotni počasni član Jugoslovenskog dramskog pozorišta, a imali smo prilike da ga gledamo u čak 350 uloga u pozorištu i kraj malih ekrana.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Dragana N

pre 3 godine

Zaboga, imao je 95 godina. Cuj, preziveo logore, goli otok, i stosta jos, a ubio ga virus!? Ubile ga godine! Niko se iz zivota nije ziv izvukao.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Rusi zaprepašćeni rečima Bajdena! Zar je ovo izgovorio?! Moskva reagovala istog momenta: Imamo krindž godine!
NEVEROVATNO

Rusi zaprepašćeni rečima Bajdena! Zar je ovo izgovorio?! Moskva reagovala istog momenta: Imamo krindž godine!

Kada govori o tome da su Amerikanci "nezamenljiva nacija, jedina supersila na svetu i glavna demokratija", predsednik SAD Džozef Bajden iz nekog razloga ne spominje američki državni dug i nekontrolisano štampanje novca, ukazala je portparolka Ministarstva spoljnih poslova Rusije Marija Zaharova u nedavnoj objavi na Telegramu, ocenivši da je to "krindž godine".

26.05.2024

20:10

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija