• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Blic / Informer

25.03.2021

12:43

GURNUO JOJ JE RUKE POD HALJINU, A ONA JE ZANEMELA! Njujork Tajms otkrio NOVE DETALJE u vezi Danijele Štajnfeld i Branislava Lečića!

Estrada

GURNUO JOJ JE RUKE POD HALJINU, A ONA JE ZANEMELA! Njujork Tajms otkrio NOVE DETALJE u vezi Danijele Štajnfeld i Branislava Lečića!

Podeli vest

Glumica Danijela Štajnfeld u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu navela je da je Branislav Lečić misteriozni moćnik iz filmske industrije koji ju je silovao, a kako prenose mediji, glumica je "Njujork tajmsu" ispričala i da ju je Lečić "spopadao i na probama predstave", ali i da ga je posmatrala kao mentora i prijatelja, sve dok nije počeo da joj predlaže da imaju intimne odnose

Njujork tajms je otkrio da poseduje celokupni snimak razgovora.

- Onda, jednog dana, u njegovoj svlačionici, on je naglo gurnuo ruke pod njenu haljinu - piše Njujork Tajms i dodaje:

Foto: Printscreen You Tube/Insajder Video

Danijela Štajnfeld

- Štajnfeldova se istrgla i pobegla, bila je u šoku, ali je ipak rešila da ništa ne govori režiseru, jer se plašila da joj neće verovati, kao i da bi to moglo da joj uništi karijeru.

Njujork tajms navodi da im je Danijela Štajnfeld dostavila kompletan snimak od 77 minuta razgovora, koji je inače trajao oko 90 minuta, a snimala je dok joj se nije ispraznila baterija na telefonu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
FRANKA KREDIT

pre 3 godine

Pozdrav svima vama želim koristiti ovaj medij da vam kažem o ovom opipljivom svjedocenju. Zajam sam dobio 1. sijecnja 2021. preko gospode Vldimire Franke, dala mi je zajam od 65,000 eura i bio sam sretan. Ako vam je potreban zajam za vaše najbolje kamate, možete ga dobiti po kamatnoj stopi od 3%. Obratite se njezinoj tvrtki putem e-pošte: vladimirafinancijskiinvestitor@yahoo.com

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17