• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: tanjug

03.08.2021

18:33

ODBIJEN PRIGOVOR DANIJELE ŠTAJNFELD! Potvrđena je odluka Višeg tužilaštva!

Estrada

ODBIJEN PRIGOVOR DANIJELE ŠTAJNFELD! Potvrđena je odluka Višeg tužilaštva!

Podeli vest

Apelaciono javno tužilaštvo u Beogradu odbilo je prigovor glumice Danijele Štajnfeld na odluku Višeg javnog tužilaštva o odbacivanju krivične prijave koju je protiv kolege Branislava Lečića glumica podnela, tvrdeći da ju je on silovao 2012. godine, rečeno je danas u tužilaštvu

Prigovor je odbijen kao neosnovan, čime je potvrđena odluka Višeg tužilaštva da ne postoje osnovi sumnje da je učinjeno krivično delo silovanje, niti bilo koje drugo krivično delo za koje se gonjenje preduzima po službenoj dužnosti.

Ovaj slučaj pokrenut je zimus, kada je glumica javno optužila Lečića za silovanje i tužilaštvu dostavila krivičnu prijavu uz dokaze.

Foto: tanjug/printscreen You Tube

Branislav Lečić i Danijela Štajnfeld

Lečić je sve negirao, tvrdeći i da je prošao poligraf na ispitivanju u policiji.

Početkom aprila nekadašnja glumica Merima Isaković je takođe u intervjuu "Nedeljniku" optužila Lečića da ju je seksualno napastvovao pre 43 godine, a njen iskaz je tužilaštvo koristilo kao svedočenje.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Ivica

pre 2 godine

Izgleda da će braća i očevi ženskog naraštaja morati da se obračunavaju sa siledžijama pošto sud to ne želi i neće, pogotovo kad su u pitanju džukci iz kruga dvojke

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra
Društvo

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra

Zbog dezinformacija, plasiranih preko društvenih mreža i pojedinih medija, da se svi zahtevi katastru podnose preko advokata, Republički geodetski zavod obaveštava javnost da postoje zahtevi za koje nije obavezno da se angažuje advokat već ih građani mogu i sami podneti, među kojima su zahtev za promenu prezimena ili matičnog broja.

19.04.2024

11:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija