• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

20.08.2021

12:15

Sedela sam sa momkom u kafiću. Kad je otišao u toalet, neznanac mi je dao poruku od koje sam se ZALEDILA

pixabay/printscreen

Estrada

Sedela sam sa momkom u kafiću. Kad je otišao u toalet, neznanac mi je dao poruku od koje sam se ZALEDILA

Podeli vest

Devojka je otišla na sastanak sa dečkom, ali zasigurno nije očekivala ono što se te večeri dogodilo.

Kako je podelila sa svojim pratiocima na društvenim mrežama, bila je na piću sa dečkom, a kada je on otišao u toalet, dogodila se neverovatna stvar.

- Juče sam popila kafu s nekim tipom. Kad je otišao u toalet, muškarac koji je sedeo iza mene dao mi je ovu poruku - napisala je i pokazala kako poruka izgleda.

Na parčetu papira je pisalo upozorenje, 'Previše crvenih zastavica. Beži. Budi sigurna, devojko.', koje se odnosilo na muškarca sa kojim je bila.

Njena objava proširila se internetom poput munje, a komentari su bili različiti.

- Ne mogu se načuditi koliko su te zastavice morale biti crvene kad ih je primetila potpuno nepoznata osoba i napisala poruku upozorenja. Odlično - prokomentarisao je neko, a devojka mu je odgovorila: 'Da, videle su se kao i moji crveni nokti'.

Kako je kasnije napisala, na početku sastanak nije ni bio toliko loš, ali nakon što se vratio iz toaleta situacija se promenila.

- Sve što je posle rekao, bilo je upozorenje. Čovek je bio u pravu - napisala je ona.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17