• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: blic/informer.rs

21.09.2021

09:00

MARINA TUCAKOVIĆ JE PRE FUTE BILA U BRAKU SA OVIM MUZIČAREM! On je bio njen MAJSTOR ZA POLJUPCE

Printscreen You Tube

Estrada

MARINA TUCAKOVIĆ JE PRE FUTE BILA U BRAKU SA OVIM MUZIČAREM! On je bio njen MAJSTOR ZA POLJUPCE

Podeli vest

Marina Tucaković, najpoznatiji srpski tekstopisac, preminula je u 68. godini nakon višegodišnje borbe sa karcinomom dojke

Ona je do poslednjeg dana svog života bila u skladnom braku sa Aleksandrom Radulovićem Futom, ali malo ko zna da je Marina imala još jedan brak iza sebe.

Marinin prvi muž bio je Nenad Stamatović, gitarista grupe "Bulevar". U intervjuu iz 1983. Marina je otkrila kako je gledala na tada novopečenog supruga.

- Neca je moj "majstor za poljupce", "tako mi dobro radi sve". On je moj najbolji lek za sve nemirne sne - rekla je Marina tada i otkrila kako izgleda jedan rokerski brak.

- Kao i svi drugi. Recimo ja počnem: "Kikiriki slan, dragi dobar dan." A on meni: "Točna kao sat, coki me u vrat, orasi i med, a u srcu led, samo jedan sat, coki me u vrat. I vrlo brzo ja sam shvatio da si obična i prazna - rekla je Marina u intervjuu za "Yugopapir".

Marinu su onda upitali da li su joj muškarci sami po sebi inspiracija.

-Ja sam super prijateljica s mnogima. Divno sarađujemo i mnogo ih sve volim. Bogdana, Futu, Bracu, Olivera i naravno mog Necu - istakla je ona u pomenutom intervjuu.

Nakon razvoda od Nenada, Marina se udala za Aleksandra Radulovića Futu, sa kojim je bila u braku do poslednjeg dana svog života. Sa njim je dobila dva sina, Milana i Miloša, a 2008. godine doživeli su porodičnu tragediju, kada je Miloš preminuo.

Porodica Marine Tucaković oglasila se nakon njene smrti, te navela da žele da sahrana bude obavljena u najužem porodičnom krugu.

- Mi smo izgubili majku i suprugu, životnog saputnika, a ne nacionalno blago. Marina nikada nije volela patetiku i masovno obeležavanje njene smrti bilo bi protiv duha po kom je živela i radila. Njena želja je uvek bila da bude sahranjena u porodičnoj grobnici, zajedno sa svojim sinom Milošem, a ne u Aleji Velikana- naveli su članovi porodioce u saopštenju.

Dodaju i da nije volela pompu.

- Njena želja je bila da se sahrana obavi intimno, u krugu najuže porodice i prijatelja, uz prisustvo sveštenika i opelo. U vidu epidemiološke situacije i u želji da zaštitimo naše najbliže od te strašne bolesti koja je na kraju svega odnela Marinu, želimo da se oprostimo od nje bez prisustva publike i novinara- naveli su suprug Futa i sin Milan.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija