• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Objektiv

21.09.2021

10:08

PROKLETA NEDELJA! Tuga - Džej, Šaban, Luis....svi su OTIŠLI baš na OVAJ DAN, a ove Marinine STIHOVE nikada NEĆEMO ZABORAVITI

printscreen

Estrada

PROKLETA NEDELJA! Tuga - Džej, Šaban, Luis....svi su OTIŠLI baš na OVAJ DAN, a ove Marinine STIHOVE nikada NEĆEMO ZABORAVITI

Podeli vest

Marina Tucaković, najpoznatiji srpski tekstopisac, preminula je u 68. godini nakon višegodišnje borbe sa karcinomom dojke

Estrada je u nedelju ostala bez najboljeg tekstopisca kojeg je ikada imala, ali ona nije jedina koja je preminula baš na taj dan!

Marina je preminula u nedelju, baš kao i pevač Džej Ramadanovski za koga je napisala jednu od najlepših i najemotivnijih pesama "Nedelja".

 - Džeju sam dala put do zvezda. To je kod njega bio pravi američki san, zato je i uspeo. Meni je robu donosio jedan njegov drug, mi smo tada već počeli ozbiljnije da se bavimo poslom, kaže: 'Imam ja jednog dečka, kad odem u kafanu on uhvati pa peva, peva fenomenalno'. Dođe Džej na vrata, znate kad vas energija onako zapljusne. Mi se oduševimo i počnemo da radimo za njega. Tako je bilo -  prisećala se.

 - Džej je bio jako ozbiljan, slušao je. Posle ga je valjda uhvatilo loše društvo i poludeo je u opasnim godinama. Mi mu se jesmo mešali u karijeru, kako ne. On je onda mislio da može sam i normalno, pustite ga. Uvek smo mi bili dobri, radili ili ne", rekla je ona u emisiji "Šta sam tebi i ko sam sebi -  na K1 televiziji.

Podsetimo, folk pevač Džej Ramadanovski preminuo je 6. decembra 2020. godine u Beogradu od posledica srčanog udara.

Pevačica Silvana Armenulić poginula je u nedelju, 10. oktobra 1976. godine u saobraćajnoj nezgodi na auto-putu Beograd-Niš, kod mesta Kolari, u 37. godini. Zajedno sa njom u smrt su otišli i njena sestra Mirjana (Mirsada) Bajraktarević i Rade Jašarević, šef Narodnog orkestra RT Beograd, koji je upravljao vozilom.

Ljubiša Stojanović Luis je nastradao 31. jula 2011. godine, takođe u nedelju. Pevač je poginuo u 59. godini, u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na 66. kilometru autoputa Beograd - Subotica, kod Feketića. Luis je upravljao svojim "krajslerom", koji se direktno sudario sa "fordom fjužn" mađarskih registarskih oznaka, čiji vozač je takođe na mestu ostao mrtav,piše Objektiv.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vesna Dedić (@dedicvesna)

 

U nedelju se dogodila i stravična saobraćajna nesreća u kojoj je nastradao legendarni Šaban Šaulić. U nedelju 17. februara, na autoputu kod Biefelda, kada se vraćao sa svog poslednjeg nastupa. Automobil u kom se vozio udario je drugi auto, kojim je upravljao turski državljanin Alsin Levent, koji je bio pod dejstvom alkohola.

Foto: Printscreen You Tube/ RTS Najlepše narodne pesme - Zvanični kanal

Šaban je preminuo isto u nedelju

I Bora Drljača, pevač narodne muzike, preminuo je u nedelju. Pevač je izgubio bitku s teškom bolešću kako je njegov prijatelj Era Ojdanić ispričao medijima, Drljača je imao metastazu na mozgu, a nekoliko meseci pre smrti lečili su ga na onkologiji u Kliničkom centru Srbije, gde mu je tada hitno otklonjen melanom, kao i žlezde oko njega.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17