• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Srbija Danas

29.09.2021

19:04

STAJALA SAM PORED LAĆE... Pevačica otkrila šta se zapravo desilo na SAHRANI Marine Tucaković!

Aleksandar Jovanović Cile

Estrada

STAJALA SAM PORED LAĆE... Pevačica otkrila šta se zapravo desilo na SAHRANI Marine Tucaković!

Podeli vest

Marina Tucaković, najpoznatiji srpski tekstopisac sahranjena je danas na Novom groblju u Beogradu.

Marina je na večni počinak ispraćena u najužem krugu članova porodice, prijatelja i dugogodišnjih poslovnih saradnika.

Nakon medijskih natpisa da je Marinin sin navodno udaljio neke njene kolege oglasila se pevačica Mina Kostić koja je stajala odmah pored Laće, te je otkrila šta se zapravo dogodilo.

- Meni je skandalozno da se pravi ovoliki cirkus, ja sam stajala uz njega, bila sam pored, on je nas zamolio da malo pričekamo da se raziđe gužva zbog korone, pa da svi lepo priđemo i oprostimo se svako na svoj način, da odamo poštovanje Marini - počela je Mina, pa dodala:

- Ja sam sačekala par minuta kako je i rekao i onda prišla. Ispoštovala sve, jer zato sam i bila tu, da ispoštujem Marinu. Vidim da pišu da sam se vraćala, to nije istina. Mislim da je ružno da se pravi ovolika pompa, jer žene više nema, a ništa od ovoga je ne može vratiti, i ja sam mnogo tužna, a mislim da nije okej ni prema Marini što se svašta izmišlja - rekla je Mina Kostić.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija