• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S.Telegraf/Informer.rs

01.10.2021

12:55

ZAHVALJUJUĆI TOMI JE DOBIO POSAO, BIO JE PONOSAN NA NJEGA! Ivan Zdravković je izdahnuo na isti dan kada i njegov brat, a OVAKO je govorio o njemu!

Estrada

ZAHVALJUJUĆI TOMI JE DOBIO POSAO, BIO JE PONOSAN NA NJEGA! Ivan Zdravković je izdahnuo na isti dan kada i njegov brat, a OVAKO je govorio o njemu!

Podeli vest

Ivan Zdravkovića brat pokojnog Tome i Novice Zdravkovića, preminuo je u 90. godini u Pančevu

Ivan je bio službenik jugoslovenske carine, a zbog bolesti nije mogao nedavno da prisustvuje premijeri filma "Toma" o slavnoj braći i filmu u kom se ne pominje.

Ivanov sin Miki nije želeo da mu se otac snima jer je nedavno slomio kuk. Ivan je imao tešku operaciju, bio je donedavno u bolnici, a kola Hitne pomoći često su na njihovoj adresi.

- Molim vas, imajte razumevanja, moj otac ima 90 godina, nije trenutak zaista da on išta govori, pogotovo što je nedavno slomio kuk i možete da zamislite kako se oseća - rekao je Ivanov sin, strahujući za oca i zbog korone jer je star i nemoćan.

Desanka Višić, koja živi sa Zdravkovićem u njegovom porodičnom stanu u Pančevu.

Foto: facebook.com/Praštanje uspeha

Ivan Zdravković

- Ivan je nepokretan, operisao je kuk, stanje mu je kritično. Sin Miki je non-stop tu, presvlači oca, brine o njemu. Miki je po ceo dan tu, pomaže nam oko svega u stanu - rekla je nedavno Desanka, koja inače boravi s Ivanom.

Ivanove komšije su se prisetile kako je oduvek bio ponosan na slavnog brata jer je zahvaljujući njemu dobio i posao i stan.

- Oni su jedno vreme živeli zajedno u Beogradu, a Toma je Ivanu pomogao i da se zaposli. Često nam je pričao: "Ja sam dobio posao na železnici, kao carinik, samo zahvaljujući Tomi. Kad se pročulo da mi je rođeni brat, sve je išlo lakše, pa sam dobio i stan. Jednom prilikom predsednik našeg sindikata mi kaže: 'Ivane, dovedi Tomu da nam peva tokom naše svečanosti i bićeš dobro nagrađen.' Kažem to Tomi i, naravno, dode on i peva. Sutra kažu meni u preduzeću: "Ivane, izvoli ključeve stana - govorio je Ivan.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija