• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: expres.mk

24.03.2019

17:02

BOLESNO! ZAEV I NJEGOVI ŠIPTARI slave godišnjicu NATO bombardovanja Srbije!

Balkan

BOLESNO! ZAEV I NJEGOVI ŠIPTARI slave godišnjicu NATO bombardovanja Srbije!

Podeli vest

Severnomakedonski premijer Zoran Zaev i njegovi šiptarski partneri u vladi iz albanske partije DUI danas su najavili proslavu 20-godišnjice početka NATO agresije na Srbiju!

"Imamo čast da vas pozovemo na događaj koji organizuje Institut za duhovno nasleđe Albanaca, pod pokroviteljstvom gospodina Alija Ahmetija, povodom 20. godišnjice početka NATO intervencije na Kosovu", stoji u saopštenju poslatom makedonskim medijima.

Događaj se održava danas, u nedelju 24. marta 2019. godine u hotelu Holidai Inn u Skoplju.

Okupljenima će se obratiti Ali Ahmeti, kao i zamenik premijera Kosova Enver Hodžaj.

GENERAL IVAŠOV: JELJCIN JESTE IZDAJNIK, ali S-300 vam ne bi pomogao, TOLIKO VAS JE NATO ŽESTOKO GAĐAO!

Foto: Informer

Na najavu ovog sramnog događaja reagovao je predsednik DPSM Ivan Stoilković. Reakciju prenosimo u celosti:

"Umesto pomirenja, provokacija! Umesto tolerancije, iživljavanje! Umesto jednog društva za sve, diskriminacija! Ne postoji odgovarajuća reakcija nekrofilskom Diznilendu u Skoplju, na kojem će se slaviti smrt više od tri hiljada Srba u vreme NATO agresije na SRJ. Osiromašeni uranijum očigledno deluje na njihov mozak."

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Branko

pre 5 godina

Ja mislim da osiromaseni uranijum ne deluje na njihov mozak, POSTO ONI MOZGA I NEMAJU ( To su pristalice Zajeva i Mila Milogorca )

RINGISPIL

pre 5 godina

A kada se ponovo bude slavila po treci put pobeda nad fasizmom NECE biti prikljucivanja pobednickoj strani. Ovoga puta fasisti u evropi i americi ce nestati za sva vremena. ISTINA JE UVEK DOSTIZNA I NEPRIKOSNOVENA.

miroslav moric

pre 5 godina

Nadam se necemo pijevati Ko da mi uzme iz duse Presevo.

Aleksandar

pre 5 godina

Какво зло и брука. За оние Срби што не знаат: Во Македонија неколку години владее диктатура. Оваа власт на Заев беше имплементирана директно од Западните наци-фашисти преку шарена револуција и наместени избори. Во тандем со Заев, шиптарските терористи од УЧК -- кои потоа Западните држави ги претворија во политичка партија ДУИ -- владеат со Македонија. Сите тешки криминалци и шиптарски терористи ги ослободија од затвор (600 на број), а македонски патриоти се осудени за тероризам на драконски казни. Инаку, Заев е класичен криминалец кој два пати има добиено аболиција (еднаш за кражба од $8 милиони), а сега отвара плантажи за марихуана и други видови дрога по цела Македонија. Продаде се' македонско: име, идентитет, историја, институции, црква, .... страшна работа. Секој гледа да избега од Македонија како знае и умее.

hag

pre 5 godina

Idi u slobodarsku,demokratsku srbiju,a makedoniju ostavi makedoncima nek se pate sami :)

True friend

pre 5 godina

nema blage veze to su slike koji su iz dana Albanske zastave a ta ulica je davno prosirena i ne izgleda tako, znaci tih zastave nisu od dansnji dan 24/03/2019 iz te ulice posto ja zivim u tog susedstvu. A to sto Ali Ahmeti to je organizirao danas nema veze s narodu i ostalo ziteljstvo u mom gradu Skoplje. Mnogo bi mi bilo zao ako neko bi mogao takvu ideju da ima na pameti, da bi to neko mogao slaviti, u Skoplju je bio osecaj taj dan kao da je poceo treci svetski rat i nasih srca bili su svama, mi smo imali rodjake i vi imate rodjake tu, tako da to je bilo za nama isto kao sto je bilo kod nama u 2001 godini i onaj konflikt ko je doveo do Ohridskog Ugovora kako bih NATO dosao da evakuise teroristi iz planine i doline kroz makedonije, NATO je agresor i ne zelimo NATO ni u susedstvo ali a imamo.

hag

pre 5 godina

Slavi cijeli civilizirani svijet,jer je to zaustavilo srpske teroriste od daljih ratnih zločina,genocida i terora kojeg su provodili nad drugima! Pogledajte malo svjetsku štampu....izvucite na tren glavuše iz Vučkovog šupka :)

Oliver

pre 5 godina

Lepo ste pisali zaev.ne makedonija ne makedonski narod nego psihopat zaev.

Rade

pre 5 godina

Trebalo bi, prekinuti sve odnose sa makedoncima i crnogorcima. Pa neka ih šiptari, drndaju do mile volje ! ! ! ! !

danilo adzovic

pre 5 godina

slave ljudi spasenje ajmo iskreno.da ih nije bilo uva siptarskog na kosmetu nebi ostalo.

deni

pre 5 godina

Samo shiptari i Zaev shiptar slave NATO agresiju nad Srbijom , a ne i Makedonski pravoslavni narod i ostali prijatelji Srba i Srbije.U Skopju je tih martovskih dana 1999 god. ZAPALJENA AMBASADA USA u znak protesta zbog bombardovanja - to se nigde u Svetu nije dogodilo , osim u Skopju.Tako da poistovecivati Makedonski narod sa kvislingom i izdajicom shiptarom Zaevim je ne dopustivo. Zaevu cete naneti takvu bol i psihicki ga dotuci , ako ne postojecu drzavu vukojebinu koju je izmislio Zaev severna makedonija VISE NE NAZIVATE TAKO - NEGO KAKO JE TO NA REFERENDUMU 30.09.2018 ODLUCIO MAKEDONSKI NAROD - REPUBLIKA MAKEDONIJA. severna makedonija NE POSTOJI - to je izmislica bandita , shiptara i kvislinga Zaeva.Sve sto shiptari i Zaev rade protiv Srba , nije odluka Makedonskog naroda.Zivela slobodna SRBIJA i slobodna REPUBLIKA MAKEDONIJA.

Miki Mecov

pre 5 godina

Заев и СДС су највече зло у моменту у Македонији,они обожавају дегенски савез НАТО и су њихове слуге,ми балканци се морамо отарасити оваквих домачих петтоколонаша,ми македонци имамо Зајева(који је и дупло аболицирани криминалац),така да поздрав од Македонија

Aleksandar Stojanović

pre 5 godina

Šta to gospoda Albanci slave i Makedonci jel da su postali kolatiralna šteta za NATO da im omladina umire od posledice bombardovanja. A dragi šiptari nek provere šta se sve porađaju od posledice bombardovanja njihove kolone tako zvane plačene izbeglice od Srba. Njihovo zločinačko rukovodstvo neće da im se sudi u Hagu zato ćev izazvati ponovo rat.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija