• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: avaz.ba/informer.rs

09.10.2019

10:37

LANA JE OTIŠLA NA KAFU SA DRUGARICOM, RIBAR JE PRONAŠAO MRTVU U RECI! Da li mesto na kojem je poslednji put lociran njen mobilni OTKRIVA TAJNU UBISTVA mlade studentkinje?!

Balkan

LANA JE OTIŠLA NA KAFU SA DRUGARICOM, RIBAR JE PRONAŠAO MRTVU U RECI! Da li mesto na kojem je poslednji put lociran njen mobilni OTKRIVA TAJNU UBISTVA mlade studentkinje?!

Podeli vest

Vest o nasilnoj smrti Lane Bijedić (19) iz Mostara duboko je potresla stanovnike grada na Neretvi

Njeno telo izvučeno je u nedelju iz reke Studenčice, na pola puta između Čapljine i Ljubuškog, prema skretanju za vodopad Kravica. Ribar koji se tu zatekao, primetio je da voda nešto nosi.

Iako u prvi mah nije bio siguran da je reč o telu, on ga je ipak, da ga voda ne odnese, štapom zakačio i uspeo da dovuče do obale, posle čega je alarmirao policiju u Ljubuškom i Hitnu pomoć.

Policija je pozvala pripadnike GSS-a koji su telo izvukli iz reke, a za sve njih prizor je bio mučan. Iz Tužilaštva Zapadnohercegovačkog kantona saopšteno da je utvrđeno da se radi o nasilnoj smrti.

OBDUKCIJA POKAZALA DA JE LANA BIJEDIĆ (19) MUČENA, PA BAČENA U REKU! Mobilni telefon krije TAJNU jezive smrti mlade studentkinje?!

Uočeni su hematomi, pogotovo na rukama i kod jednog oka. Istražitelji sumnjaju na tragove borbe, a s terena su izuzeti fragmenti koji će biti poslati na veštačenje. Policija proverava koag je sve zvala u noći ubistva. Navodno je signal njenog telefona poslednji put lociran kod Čapljine.

Reakcija tela nakon izvlačenja iz vode nije, takođe, svojstvena onoj koja se dogodi kad je reč o utapanju, ali bi sve te nedoumice trebalo da razjasni obducent. Na pitanje kako je nesrećna devojka, za koju kažu da je bila uzorna i marljiva, dospela do Ljubuškog i kako je stradala, još nema odgovora.

Njen nestanak je dan ranije u 18.15 sati policiji prijavila majka Nina Bijedić, inače dekan Fakulteta informacijskih tehnologija (FIT) u Mostaru.

Prema prijavi, devojci se u 14.30 sati izgubio svaki trag. Majka je neuspešno pokušavala da je dobije na telefon nakon što se u dogovoreno vreme nije vratila kući „s kafe sa prijateljicom“. Majku je to posebno uznemirilo, jer je Lana posle toga trebalo da ide u Sarajevo, gde je upisala Internacionalni univerzitet Burch.

LANA (19) MUČKI UBIJENA DAN PRE POLASKA NA FAKULTET! Beživotno telo brucoškinje pronađeno u reci!

Majka nastradale Nina Bijedić u srodstvu je s Džemalom Bijedićem, nekadašnjim predsednikom Saveznog izvršnog veća SFRJ. Lana joj je bila jedino dete. Od Lane su se oprostili i u Građevinskoj školi, koju je donedavno pohađala. Kako su naveli, zapamtili su je kao posebnu, inteligentnu, kreativnu i iskrenu devojku.

Osvajala je, naveli su, brojne nagrade na takmičenjima, posebno iz engleskog jezika. Lana Bijedić biće sahranjena u četvrtak, 10. oktobra na Gradskom groblju Sutina u 9 sati.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija