• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

12.12.2019

19:34

U AUTOMOBILU SRPSKIH TABLICA PRONAĐENO 27 KILOGRAMA MARIHUANE! Velika zaplena u Hrvatskoj!

Balkan

U AUTOMOBILU SRPSKIH TABLICA PRONAĐENO 27 KILOGRAMA MARIHUANE! Velika zaplena u Hrvatskoj!

Podeli vest

Dubrovačko-neretvanska policija i carinici pronašli su na Međunarodnom graničnom prelazu Nova Sela kod Metkovića, u automobilu srpskih tablica više od 27 kilograma marihuane, izvestila je danas dubrovačka policija

Oko 27,4 kilograma marihuane upakovane u 26 paketa, pronađeno je na GP u četvrtak pola sata iza ponoći, u posebno izgrađenom bunkeru ispod prednjih sedišta putničkog vozila srpskih registracija, javila je Hina.

HRVAT UHAPŠEN na Gibraltaru zbog ŠVERCA 155 KG KOKAINA!

Automobil u kojem su se nalazili 46-godišnji vozač iz Crne Gore i 47-godišnja žena suvozač iz Srbije zaustavljeno je na ulaznoj graničnoj kontroli GP Nova Sela. Policija i carinici su posumnjali na krijumčarenje droge pa je zatražen nalog za pretragu vozila.


- Kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da su strani državljani počinili kazneno delo neovlašćene proizvodnje i prometa drogama te će uz krivične prijave tokom dana biti predani pritvorskom nadzorniku Policijske uprave dubrovačko-neretvanske - saopštili su iz Policijske uprave dubrovačko-neretvanske.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17