• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: srpska info

16.12.2019

08:32

POZNATA VODITELJKA DOŽIVELA UDES! Pijana budala DIREKTNO JE UDARILA U NAS

Balkan

POZNATA VODITELJKA DOŽIVELA UDES! Pijana budala DIREKTNO JE UDARILA U NAS

Podeli vest

Maja Čengić, voditeljka iz Sarajeva, doživela je udes.

Nakon nesreće, na svom Fejsbuk profilu oglasila se objavom i fotografijama sa mesta događaja.

– Vikend koji je počeo sjajno, mogao je završiti katastrofalno. Ovo se desi kada voziš oprezno, 45km/h, ne konzumiraš alkohol, nisi na telefonu i naleti pijana budala sa dva promila alkohola u krvi, pretiče na punoj liniji i ide direktno u tebe. Nakon tog silnog udarca i okretanja samo sam molila Boga da se auto konačno zaustavi….Hvala Bogu pa smo moja Lejla i ja dobro fizički, ali uz ogromne traume od idiota zbog kojeg smo u sekundi, bez imalo vlastite krivice mogle biti mrtve. On je uhapšen i verujem već pušten na slobodu i samo je pitanje dana/noći kada će neku narednu žrtvu konačno i ubiti! - napisala je voditeljka.

 

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija