• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: IN4S/informer.rs

20.12.2019

16:06

PRVA KRV KOJA PADNE... Mandić zagrmeo Milogorcima: Ako krenete na naše crkve, mi ćemo na vaše kuće! Katolicima i muslimanima poručio: NE MEŠAJTE SE U OVO! (VIDEO)

Balkan

PRVA KRV KOJA PADNE... Mandić zagrmeo Milogorcima: Ako krenete na naše crkve, mi ćemo na vaše kuće! Katolicima i muslimanima poručio: NE MEŠAJTE SE U OVO! (VIDEO)

Podeli vest

Poslanik i jedan od lidera Demokratskog fronta (DF), Andrija Mandić, pozvao je danas Vladu da povuče iz skupštinske procedure Predlog zakona o slobodi veroispovesti

"Mi smo se na Trojičindanskom saboru ovde u Podgorici zakleli da ćemo da branimo našu Crkvu. Sto hiljada ljudi je potpisalo tu zakletvu i ona se nalazi kod naših episkopa. Mi ćemo naravno da sledimo volju naših episkopa, ali ne zaboravite da i Gorski vijenac počinje sabranjem na Trojičindan.“

On je, predlažući u parlamentu da se uvede novi praznik, 13. novembar – Dan Petra Drugog Petrovića Njegoša, crnogorski praznik kulture, rekao da vlast želi da otme Njegoševu crkvu.

„Mi, naslednici te njegoševske crkve vas pozivamo, braćo, da ne idete tim putem. Nemojte da idete ovim putem, jer ćemo ući u ono o čemu piše Gorski vijenac. Nemojte ići tim putem, jer će se desiti strašne stvari u Crnoj Gori, koje mi ne želimo da se dese“, istakao je on.

ZAJEDNO U MOLITVI PROTIV BEZAKONJA I U ODBRANU SVETINJE! U Nikšiću sutra crkveno-narodni sabor, iznose MOŠTI SVETOG VASILIJA OSTROŠKOG!

 

 

„Mi smo spremni da ispunimo dužnost koju su ispunili naši preci“, kazao je.

„Pozivamo muslimane i katolike da se ne mešaju u ovo. Sve ovo se videlo u istoriji Crne Gore, završilo se katastrofama, i niko nikoga nije temeljitije istrebljivao nego što smo mi u Crnoj Gori jedni druge“, naveo je on, istakavši da su oni rešili pitanje verkih zajednica.

Poslanik DF-a je poručio da ih niko ne može zaplašiti.

„Više u Crnoj Gori ima zakopanog oružja, nego u vojnim i policijskim magacinima. Prva krv koja padne u Crnoj Gori – neće niko od onih kojima je naneto zlo otići kod (Milivoja) Katnića, (Veselina) Veljovića, (Vesne) Medenice…, nego zakucati na vrata onome kako bi taj dug naplatio. To moraju da znaju i (Milo) Đukanović, i (Duško) Marković, i Veljović. To je poruka koju morate da razumete“, zaključio je Mandić.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
DEDA RAKA

pre 4 godine

Kad narod zaćuti - to na dobro ne sluti !

MilosObilic1389

pre 4 godine

Живела браћа... - ЊЕГОШЕВЦИ...!! Доле посрани ... - Монтенегрини !!

marko

pre 4 godine

POTURICE KRIVOVERCI SU NAJGORI NEPRIJATELJI ONI KOJI PREDU IZ JEDNE RELIGIJE U DRUGU.CRNI PAPA ZELI UNISTITI SRBE CRNA GORA JE PRED RATOM KAO 1991 HRVATSKA JEZUITI SIGURN O ZELE KRVI I SIGURNO CE POCETI KRV U CRNOJ GORI. DJUKAONIVIC JE SIZOFRENI KRETEN KOJEM JE CRNI PAPA REKO TVOJA PLJACKA I ZIVOT OD DROGE I CIGARETA POD JEDNIM USLOVOM JE DA SLUSAS MENE DO K SI ZIV

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija