• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Novosti.rs

27.12.2019

18:59

(VIDEO) U NIKŠIĆU SUKOB POLICIJE I GRAĐANA! Uhapšen funkcioner NSD Marko Kovačević ZBOG SRPSKE TROBOJKE!

Balkan

(VIDEO) U NIKŠIĆU SUKOB POLICIJE I GRAĐANA! Uhapšen funkcioner NSD Marko Kovačević ZBOG SRPSKE TROBOJKE!

Podeli vest

U Nikšiću je u toku sukob policije i građana. Marko Kovačević, portparol Nove srpske demokratije uhapšen pre sat vremena u Nikšiću, jer je držao pre toga srpsku trobojku na stepeništu hrama...

Večeras se u Nikšiću, kod Hrama sv. Vasilija Ostroškog i u obližnjem parku, počeo okupljati narod u znak podrške Srpskoj Pravoslavnoj Crkvi.

Tom prilikom su pristuni razvili trobojku koju su policijski službenici pokušali da oduzmu.

Policija od jutros u povećanom broju patrolira ulicama Nikšića a večeras je veliki broj službenika i vozila u pripravnosti.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
MilosObilic1389

pre 4 godine

Звоните Православна звона...На вратима Вам Сотона...!? Звоните на Сабор, да се дигне народ...!! Молите се Свети људи...Боже, уз нас буди...! Да Сотонске слуге "средимо"...Ваљда толико можемо и вредимо...Ваљда је у нама остало толико части, да се успротивимо ... - Сотонској власти...! Помози Боже, колико може...Да се Срби још вечерас сложе... Да нам јутро сване... - Без Сатане...!

Mate

pre 4 godine

Bravo Crnogorci. Pomlatiti to prije nego što se razmaše i razbahate. Ne brinite, nema više JNA da ih štiti, pa će brzo da se umire. Nikad neće naučiti da poštuju državu i zakone države u kojoj žive. Uvijek im neki k... c smeta i galame. Al dobro za ove naše, koji bi "normalizaciju", da se podsjete s čim smo imali posla, srećom pa smo riješili problem jednom za svagda. A i Srbija je pametnija, pa se ne pačaju gdje im nije mjesto, barem javno. Ali ne sumnjajte da se s tim popovima upravlja iz Beograda, to ne sumnjajte. Vidjet će te.

Odgovor

pre 4 godine

Bravo Mate. Cenim misljenje iskrenog neprijatelja od kojeg se moze mnogo nauciti, samo ga treba pazljivo slusati.

Zeljko

pre 4 godine

Milio je spreman i na gradjanski rat samo da bi zadrzao vlast... Meni se licno cini da je bolje da se ubio nego ovo sto radi, naravno ako se ne pokaje ali ne verujem da hoce... Stvarno zalosno, ali ako je Bog ovo dopustio mi nemamo kud, nego da branimo svetinje... Nadam se da ce se situacija smriti i da ce ovaj sramni zakon ipak biti povucen...

Lala iz Banata

pre 4 godine

Ви изгледа припадате АНТИХРИСТУ...?! Из вас извире мржња, а то је сотонска енергија која покреће злочине...Зато сте изгубљени вавијек вијекова и спаса Вам нема...! Амин...

ALOOOOOOOOOO

pre 4 godine

TEK JE POČELO! Hrvatska će proglasiti državnom svu imovinu SPC pre stvaranja SHS!

Brana

pre 4 godine

Vi što likujete i radujete se nemirima bilo čijim, i bilo gde..ZAKON KARME neće vas zaobići.. Kad tad..! Mene ne čudi i ne ljuti vaše mišljenje..Šta očekivati od onih koji su na laži nikli, koji svetcima proglašavaju onog kome ništa za života ništa sveto bilo nije..Svaka Srpska tuga vam je na radost, živite za poglavnike, doglavnike..I dok je bilo leba od Eu dotle ste siti bili... Leba tražite po Evropi a tamo ste E(U)ropljani koliko sam i ja Princ Čarls...E, radosti vaše!

Povampireni Đetić

pre 4 godine

ZAKON JE USVOJEN! A sada vi stoko genocidna i mitomanska slobodno kukajte i kmečite ko Hrvatima od 95g i Alabnicima od vojske Kosova i takse 100% a eto sada i Crnogorcima od Milovog Zakona a posle ćete i kad Makedonija uđe u NATO isto da kukate i kmečite da nam bude užitak slušati ma muzika za uši...

ponosanS

pre 4 godine

E tacno tako izgleda demokratija u drzavama NATO pakta. Tako i nikako drugacije, sila Boga ne moli. Ali ima dalje, BOG SILU NE VOLI!

jenostavno pitanje

pre 4 godine

Zašto onda lepo Milo ne kaže jasno istinu: Svi smo mi katolici i Hrvati i Sloveni zgaženi i uništeni tako šta smo podeljeni sa raskolom Crkve u 11veku jer smo najveći narod na ovoj Planeti jer ne počinje nam istorija u 11veku ni 1219g kad je Vizantija priznala SPC pa šta su bili Srbi do cepanja Crkve ako ne Hrvati i šta bi i kako bi bili da se taj raskol nije desio i da ih Sava nije odvojio od braće i pape...?

Karma

pre 4 godine

Reče Isus, Petru: Petre ti si stena na kojoj ću izgraditi Crkvu svoju da je ni vrata paklena neće nadvladati… Zato su Vizantiju koja je podelila Isusovu crkvu u 11veku, Osmanlije ne samo nadvladale, nego i izbrisale sa lica zemlje a napravili su grešku i dozvolili da to vizantijsko zlo, podele i mržnje, ostane posle njih u SPC i Rusiji…Samo su muslimani spas od tog vizantijskog i harlotskog i krivoslavnog zla pa i mira je bilo samo tih 500g na Balkanu dok su Osmanlije to zlo na celom jugu Evrope držale u ropstvo da miruje a odmah posle njih pokrenu WW1 i sve ratove i genocide....Katolički fratri su u 16veku pisali da su Osmanlije samo "Mač Božji" koji je sa ovoga sveta očistio Vizantijsko zlo podele i mržnje a eto ono im ostale kod braće u SPC.

ANNO 925

pre 4 godine

Šta vi mislite o tome, da više Južni Sloveni stanu i kažu, pa dobro ako analiza gena sada u 21veku, lepo kaže, Hrvati imaju taj najstariji južnoslovenski gen u najveći odsto u Evropi 70% a Srbi samo 33%! A istorija kaže, Hrvati su imali prvi od svih Slovena državu i kraljevinu Hrvatsku još 925g a Srbi tek 1219g! A vera kaže, Hrvati nisu menjali veru od 7veka ni po cenu života, pa zato ostali nepokoreni uz Božju i Gospinu pomoć, a Srbi odvojeni sa sv. Savom, porobljeni na 500g! A pismo kaže, najstarije i klinasto južnoslovenko pismo je glagoljica(kraljici Kolindi na rukavu) je kod Hrvata bilo sačuvano najviše u Evropi(kod fratra, sve do 19veka)! A jezik kaže, Hrvati su prvi u Evropi imali riječnik od Fausta Vrančića još 1595g a Srbi posle ropstva tek 1818g stvorili srpski, tako poturčen i nepogrublje, sa piši kako govoriš...pa da se više svi opametimo i kažemo, svi smo mi HRVATI! Da stvorimo Hrvatsku od granice sa Italijom i Mađarskom sve do granice sa Grčkom, sa svim južnoslovenskim narodima! Pa zašto o tome ne govore Goran Šaric i svi drugi istoričari i ne piše Vedrana Rudan i svi drugi novinari... ALI, ako nam dokažu, da je to sve ipak Srbija, neka bude sve to SRBIJA, samo da nije nešto veštačko i izmišljeno, ko SHS ili Jugoslavija? Pa šta me briga kako mi se država zove, ako je njeno ime istorijski TAČNO i ako imam platu, bar 2000 Evra...ljudi moji nismo u 91g?

HISTORIJA

pre 4 godine

Kako je išlo redom kad se sve lepo stavi na papir? Prvo je rimski papa pokatoličio sve Slovene iz njhovog višebožja u 7-8veku onda ide prva na ovim prostorima kraljevina Hrvatska od 925g a onda se širi na celu Srbiju kad Hrvati sa Tomislavom očiste Bugare 928g pa mir i blagostanje a onda raskol crkve 1054g. Borba Vatikana i Vizantije za prevlast gde bogatija Viizantija pobeđuje i prodire sve do pola Jadranske obale i gore kopnom preko Bosne i logično na celu Srbiju. Onda dolazi iz Vizantije najveće zlo a to je sada sveti Sava koji huška Srbe protiv Vatikana i zato rimski Papa kruniše prvog srpskog kralja Stefana 1217g i Srbima preko katoličke braće Hrvata daje državu i kraljevstvo da ih zadrži ali je Sava sa Vizantijom jači pa se odvajaju i Vizantija samo 2g posle toga priznaje SPC 1219g. Srbi se obrću kompletno Vizantiji koja im daje SVE i dvoglavog orla i 4C i carstvo sa Dušanom 1345g samo da predaju moć Srbima da se zajedno brane od Osmanlija(bilo je i na celu Grčku a to se carstvo posle brzo ruši do smrti Uroša 1371g) a onda ide i bitka na Kosovo polje i ropstvo... Eto čisti primer prodane vere za večeru i Božje kazne na kraju u 500g ropstva posle kojeg se sa tom vizantijskom SPC dizali sa mitovima i lažima i obmanama i ratovima i genocidima...uvek gledati i jednu i drugu stranu.

Penzionerj

pre 4 godine

Koje su vere ti policajci, valjda nisu Srbi ni Crnogorci, mada je to isto.

grof01

pre 4 godine

Nema više srpskog orgijanja po susjednim državama? Tuga....ha? he he he

Aranđel

pre 4 godine

Pa upravo puštate komentare pune mržnje, rasne diskriminacije, falsifikovanje istorije. Dozvoljavate ovim nekadašnjim srpskim govnima koja dadoše vjeru za večeru da ovoliko blate Srbski rod. Alooooooo prestaću vas pratiti. Briši sve komentare ovih fašista.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje
Politika

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje

U okolnostima velikih pritisaka kojima je Srbija izložena mi nećemo pognuti glavu i izabrati put povlačenja, rekao je ministar Tomislav Momirović nakon radne večere sa ambasadorima islamskih zemalja u Srbiji održanoj u Vili dinastije Obrenović u Smederevu.

24.04.2024

19:53

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija