• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs/mediji

22.01.2020

11:32

MILO TRAŽI KRV, DANAS ODLUKA! Tenzije na Cetinju, PRVI MOLEBAN I LITIJA POD ZNAKOM PITANJA, milogorci prete KRVOPROLIĆEM!

Balkan

MILO TRAŽI KRV, DANAS ODLUKA! Tenzije na Cetinju, PRVI MOLEBAN I LITIJA POD ZNAKOM PITANJA, milogorci prete KRVOPROLIĆEM!

Podeli vest

Pod znakom pitanja je održavanje prvog cetinjskog molebana i litije ulicama Cetinja, koja je za sutra zakazana u znak protesta protiv usvajanja Zakona o slobodi veroispovesti

Crnogorski meidji javljaju da je iz više izvora potvrđeno da su predstavnici Uprave policije i Mitropolije crnogorsko-primorske zbog najavljenog kontra-skupa razmatrali bezbednost održavanja litije, a navodno je za danas tim povodom zakazan satanak nakon kog će biti poznata konačna odluka.

Podsetimo, Mitropolija crnogorsko-primorska za četvrtak je najavila moleban i prvu litiju na Cetinju, u znak protesta zbog usvajanja Zakona o slobodi veroispovesti.

Foto: Printskrin Facebook/Crnogorski nacionalisti

Mediji bliski vlastima u Podgorici izveštavaju da "kao odgovor na najavljenu šetnju Cetinjem, društvenom mrežom 'Fejsbuk' kruži fotografija na kojoj je veliki transparent na kojem piše: 'Na Cetinje nema šetnje'".

Atmosferu je dodatno podgrejao i Srđan Kusovac, šef Vladinog Biroa za odnose sa javnošću i savetnik premijera Crne Gore Duška Markovića, koji je na svom nalogu na Fejsbuku takođe podelio fotografiju na kojoj grupa momaka drži razvijen transparent na kojem piše "Na Cetinje nema šetnje".

Sve o događajima u Crnoj Gori čitajte OVDE.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Dzo

pre 4 godine

Pišite nešto istinito....vi najviše huškate ovaj napaćeni narod...pišete samo o CG a u hrvacku srpska pravoslavna crkva je potpisala još gori zakon pa nikom ništa...znači po tom zakonu ne smije se zvat SPC nego hrvatska pravoslavna crkva i sva imovina crkve pripada hrvatskoj što o tome ne pišete malo..

srbin iz srbije

pre 4 godine

CG ako hoce da pravi svoju Crkvu nek uporedo pravi i nove crkvene objekte (bogomolje) a ne da otima srpske koje se nalaze na njenoj teritoriji.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Netanijahu ima jezive planove! Etnički čista Gaza i rat SAD-a protiv Irana za njega je idelno rešenje! (VIDEO)
Live TV

Netanijahu ima jezive planove! Etnički čista Gaza i rat SAD-a protiv Irana za njega je idelno rešenje! (VIDEO)

Sukob u Gazi eksalira i čini se da se širi na druge frontove. Izrael odlučan da odgovori na napad Irana. Da li zaista Netanijahu gura SAD u rat protiv Irana? Na ovu temu u emisiji "Rat uživo" govorili su bivši potpukovnik KOS-a Ljuban Karan i politikolog, prof. dr Vladimir Pavićević. Uživo u program iz Frankfurta uključio se i politikolog Andreja Lović koji je govorio o tome na koji način Nemačka posmatra ovaj rat. U drugom delu emisije gosti su govorili o ratu u Ukrajini. O ovoj temi govorio je i kapetan garde Branislav Živković koji se putem vajber linka uživo uključio u program.

15.04.2024

19:57

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Nina osvojila Evroligu, pa presekla! Srpska košarkašica za Informer: Pauza!
Košarka

Nina osvojila Evroligu, pa presekla! Srpska košarkašica za Informer: Pauza!

- Bilo je fenomenalno. Trebaće još par dana da mi se slegnu utisci. I dalje sam preplavljena emocijama, sjajno je ovako krunisati sezonu. Presrećna sam i preponosna, ostvarila sam san koji sam imala kao devojčica – priča za Informer srpska košarkašica Nikolina Milić, koja je sa Fenerbahčeom odbranila titulu prvakinja Evrope.

16.04.2024

06:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija